Mai jos, am adunat resursele vânzătorului Amazon despre care cred că te vor ajuta cel mai mult pe măsură ce îți construiești afacerea online.

A fi la curent cu termenii și condițiile Amazon este imperios necesar.

  1. Forumurile Amazon Seller Central

Șansele sunt, dacă întâmpini o problemă de a învăța cum să vinzi pe Amazon, să fii departe de a fi primul care a experimentat-o.

Tabloul de bord Seller Central este sediul principal Amazon, disponibil după ce ți-ai creat contul de vânzător Amazon. Acolo îți gestionezi înregistrarea produselor Amazon, vezi vânzările și  întrebările clienților. De asemenea, găzduiește Forumurile Vânzătorilor, un centru plin de întrebări, reclamații, depanare și reguli comunitare.

 

La fel ca orice forum online deschis maselor, este nevoie de o cernere pentru a ajunge la aur, dar nu îți face griji, forumul Seller Central este un loc cu care te vei familiariza repede. Este o modalitate excelentă de a rămâne la curent cu modificările aduse termenilor și condițiilor Amazon și de a obține un test gratuit cu ​​ceea ce experimentează alți vânzători.

 

 

  1. Marketplace Pulse

Doar pentru că vinzi în principal pe Amazon nu înseamnă că poți ignora restul comerțului electronic. După cum sugerează și numele, Marketplace Pulse oferă informații de încredere și bazate pe date care privesc întreaga industrie a comerțului electronic.

 

Bonus: în fiecare an Marketplace Pulse scoate un raport „An în revizuire”, despre câștigători și învinși din lumea vânzărilor online.

 

  1. Amazon Seller Social Media Communities

Cine ar fi știut că rețelele de socializare sunt bune și pentru afacerea ta?

 

Unde sunt cele mai bune locuri pentru a merge?

 

Grupul Facebook Amazon FBA High Rollers – 78,4k membri

Grupul Helium 10 Members – 57,3k membri

The Lunch with Norm| Amazon FBA & eCommerce Collective – 1,5k membri

Reddit

Și alte câteva pe care sper că le vei descoperi singur.

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2021
  1. Podcast-uri – Informații din mers

Nu toată lumea are timp să stea pe forumuri online sau să parcurgă grupurile de Facebook în fiecare zi. Aceste podcast-uri sunt indispensabile pentru orice vânzător FBA care dorește să-și facă afacerea Amazon mai mult decât un simplu hobby.

 

 

  1. Un partener de încredere

După ce ai ales produsul tău Amazon câștigător, ai făcut campaniile tale PPC și ești gata să îți extinzi afacerea Amazon FBA, aceasta va fi pe mâini bune. VA (asistenții virtuali) și ajutorul independent sunt ambele opțiuni excelente pentru ca vânzătorii să-și delege punctele slabe celor care îi pot scoate din încurcături.

Proiectare grafică, expediere și îndeplinire … introdu o problemă în bara de căutare și ți se vor oferi soluții. Te interesează un furnizor? Fă clic pe profilul lui pentru a vizualiza o scurtă biografie, ce servicii oferă, mostre ale muncii lui și cum să iei legătura cu el.

 

Ca o proiecție capitalistă  a darwinismului în lumea naturală, o afacere Amazon fie se adaptează, fie dispare.

 

Iată câte motive ai aici pentru a ajunge un antreprenor de top. E nevoie să fii informat, să înțelegi pașii și să ai curajul de a te depăși.

Nu uita! Există și cursul gratuit AMZ Academy la care poți participa și care îți va fi extrem de util.

 

Succes!

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2021