01

#de2orimaibineCEA MAI IMPLICATĂ ECHIPĂ

Suntem 2 traineri, fiecare cu personalitatea lui, iar asta înseamnă de 2 ori mai bine pentru tine! Ne ocupăm personal de fiecare detaliu al programului AMZ Academy și de fiecare membru. Știm toate tainele business-ului, secretele reușitei, scurtăturile și ți le vom arăta și ție.

02

#nobullshitPROFESIONALISM ȘI EXPERTIZĂ

Programul este bazat pe profesionalism și pe expertiza pe care noi, trainerii, le avem din vânzările proprii, din programele efectuate până în prezent (în România și străinătate), din strategiile de vânzări testate pe mai mult de 110 produse unice, din verificarea celor circa 100 de soft-uri specifice afacerii Amazon.

03

#nuexistascuzeOBIECTIVE CLARE PENTRU PROGRAM

Suntem aici pentru a-i sprijini pas cu pas, de la A la Z, atât teoretic, cât și – mai ales – practic, pe toți cei interesați să învețe rapid, logic și eficient cum să vândă pe Amazon, să înceapă efectiv lucrul la propria afacere și să ajungă la succes, adică la un profit sigur și permanent.

04

#succesRECENZII POZITIVE 100%

Membrii sunt mulțumiți pe deplin de ajutorul pe care îl acordăm, motiv pentru care niciunul dintre cei peste 500 de membri pregătiți de noi în comunitatea AMZ Academy nu a avut reproșuri la adresa trainerilor sau a programului în sine, iar cei care au ajuns la faza de a vinde pe Amazon au rezultate excelente.

ADRIAN VASILE
Mă regăsesc total în afacerea Amazon.

Salut, numele meu este Adrian și sunt mândru să mă declar antreprenor de la 25 de ani. Am condus o firmă de construcții, o agenție imobiliară, iar acum am un business de comerț online. Ghiciți care dintre job-uri mi-a plăcut cel mai mult! Deși, ca să fiu exact, pe această ultimă preocupare chiar nu o consider un job în adevăratul sens al cuvântului. Mă bucur de libertatea și flexibilitatea de timp pe care această afacere mi-o permite.

Știm cu toții că uneori, ca să reușești, îți trebuie mai mult decât pasiune. Perseverența și determinarea sunt alte elemente cheie în construirea unui background solid de expertiză într-un domeniu.

Faptul că mi-am descoperit pasiunea pentru comerțul online m-a ajutat enorm să-mi lărgesc orizonturile și să învăț lucruri pe care nu-mi imaginam vreodată că le voi afla sau că voi ști să le fac. Și tocmai grație acestui lucru pot oferi astăzi, prin intermediul AMZ Academy, oportunitatea de a facilita dobândirea unei vieți mai ușoare, mai relaxante, mai prospere.

adrian signature1
+40 732 190 296

adrian@amzacademy.ro

CONTACT
ALEXANDRU NACHE
De ce să fiu cel mai bun angajat, cand pot fi cel mai bun antreprenor?!

Salutare! Numele meu e Alexandru, am 35 de ani și, de când mă știu, mediul în care m-am simțit cel mai bine a fost cel online și-am fost mereu în căutarea oportunităților prin care să pot câștiga bani din fața calculatorului.
Am găsit oportunitatea supremă de a face asta prin Amazon FBA.

Încă de la început, am fost fascinat de acest mod real de a câștiga bani online. Pe măsură ce am progresat, am descoperit că afacerea Amazon FBA implică muncă, informare, implicare, analiză, bani și nu în ultimul rând, o comunitate pe care să te poți baza: un grup de vânzători pe Amazon la fel de motivați ca și tine să reușească în acest domeniu.

Îmi doresc să împărtășesc cu voi informațiile prețioase pe care le-am acumulat pe parcursul timpului, „secretele” Amazon și cele mai bune tehnici de vânzare, ca să puteți reuși și voi, la fel ca și mine. Pentru că se poate!

alex signature1
CONTACT
TIMPUL TRECE RAPID. POȚI RĂMÂNE VISÂND LA BANI MULȚI ȘI LIBERTATE SAU POȚI ACȚIONA, PENTRU A AVEA UN PROFIT CONSIDERABIL.

TU ALEGI

Am văzut oameni entuziasmați, care s-au înscris la programul nostru, au învățat, au pus în practică noțiunile teoretice, au investit 5000 euro în propria afacere pe Amazon și, cu ajutorul nostru permanent, acum trăiesc din profiturile încasate lunar din afacerea lor pe Amazon.

Am văzut și oameni care de prima dată au căutat tot felul de motive pentru a nu începe acest business: dacă nu reușesc? cum am eu siguranța că mă ajutați cu tot ce am nevoie? dar chiar trebuie să muncesc 2 ore pe zi în primele 2-3 luni? Iar acum probabil se întreabă: cum ar fi fost dacă totuși aș fi început și eu această afacere?

Sfera de confort ne îndeamnă către pasivitate și amânarea unor noi începuturi, ne îndeamnă să ne complacem în actuala situație. Starea de bine și profitul nu vin însă singure, ci doar prin muncă, abnegație, determinare.

Alege ce vrei să faci!