Alexandru Nache

Salutare! Numele meu e Alexandru, am 32 de ani și, de când mă știu, mediul în care m-am simțit cel mai bine a fost cel online și-am fost mereu în căutarea oportunităților prin care să pot câștiga bani din fața calculatorului.
Am găsit oportunitatea supremă de a face asta prin Amazon FBA. Încă de la început, am fost fascinat de acest mod real de a câștiga bani online. Pe măsură ce am progresat, am descoperit că afacerea Amazon FBA implică foarte multă muncă, informare, implicare, analiză, bani și, nu în ultimul rând, o comunitate pe care să te poți baza: un grup de vânzători pe Amazon la fel de motivați ca și tine să reușească în acest domeniu.

Aventura mea pe Amazon a început anevoios: nu mi-am recuperat investiția în prima lună, căci eram focusat să cresc produsul în căutările organice pe cât mai multe keyworduri și am investit în Advertising. Dar, în a doua lună am recâștigat suma alocată și am stabilizat produsul la un număr de vânzări constante.
Îmi doresc să împărtășesc cu voi informațiile prețioase pe care le-am acumulat pe parcursul timpului, „secretele” Amazon și cele mai bune tehnici de vânzare, ca să puteți reuși și voi, la fel ca și mine. Pentru că se poate!
Alexandru Nache: 0731 029 401 , alex@amzacademy.ro

 

Costin Vasile

Salut, eu sunt Costin!
Am 48 de ani și pentru mine, a învăța să vând pe Amazon a constituit nu doar o oportunitate financiară, ci și o provocare pentru această etapă a vieții, obligându-mă totodată să gândesc ca un antreprenor, lucru de care sunt încântat.
Astfel, mi-am început activitatea pe Amazon acumulând cunoștințele de bază. După care a trebuit să caut noi informații, care să mă conducă la succesul scontat. Acest proces s-a dovedit a fi destul de anevoios, din cauză că informațiile accesibile sunt fragmentate, disipate și dificil de pus cap la cap, iar în unele cazuri chiar contradictorii.

Iată de ce am acceptat ca, alături de prietenii și coechipierii mei, să lansăm un curs în care să oferim nu numai informații complete, de la A la Z, cu adevărat folositoare, actualizate și totodată verificate din experiența noastră individuală și comună, ci și cât mai multe lucruri practice, aplicate, pentru că acestea întregesc tabloul informațional și ușurează munca.
Consider că reușita poate veni la orice vârstă și indiferent de pregătirea profesională, dacă înveți, muncești și ai ambiție. Iar în cazul meu este cu atât mai deplină, cu cât “pe vremea mea” studiul limbii engleze la școală era o raritate.
Noi te vom ajuta, pas cu pas, până când vei înțelege și ultimul amănunt! Aceasta este o promisiune pe care mi-o asum în numele echipei, ca “decan de varsta” (nu m-aș fi alăturat celor 4 prieteni dacă nu aș fi convins de seriozitatea și profesionalismul demersului nostru comun). Te invit să ni te alături cu încredere!
Costin Vasile: 0720 015 068 , costin@amzacademy.ro

 

Adrian Vasile

Salut, numele meu este Adrian și-s mândru să mă declar antreprenor de la 25 de ani. Am condus o firmă de construcții, o agenție imobiliară, iar acum am un business de comerț online. Ghiciți care dintre job-uri mi-a plăcut cel mai mult!
Deși, ca să fiu foarte exact, această ultimă preocupare chiar nu o consider un job în adevăratul sens al cuvântului. Mă bucur de libertatea și flexibilitatea de timp pe care această afacere mi-o permite.

Știm cu toții că uneori, ca să reușești, îți trebuie mai mult decât pasiune. Perseverența și determinarea sunt alte elemente cheie în construirea unui background solid de expertiză într-un domeniu. Cele 3 nu pot exista una fără cealaltă.
Faptul că mi-am descoperit pasiunea pentru comerțul online m-a ajutat enorm să-mi lărgesc orizonturile și să învăț lucruri pe care nu-mi imaginam vreodată că le voi afla sau că voi ști să le fac. Și tocmai grație acestui lucru pot oferi astăzi, prin intermediul AMZ Academy, oportunitatea de a facilita dobândirea unei vieți mai ușoare, mai relaxante, mai prospere.
Experiența bogată pe această piață ofertantă ne permite să ne reprezentăm cursanții într-un mod care garantează satisfacția. Îți vom oferi toate uneltele care-ți sunt necesare ca să construiești de la temelie un business înfloritor, de succes, care-ți va schimba viața în bine.
Adrian Vasile: 0732 190 296 , adrian@amzacademy.ro

 

 Vino să faci parte din familia AMZ Academy și nu vei mai lucra niciodată pentru altcineva!