Tot Ce Trebuie Sa Stii Despre Codurile UPC

 

 

Cumpărarea codurilor UPC pentru Amazon ar trebui să fie la fel de simplă ca și comanda acestora și listarea produselor pe Amazon:

 

De fapt, ar trebui să fie cel mai rapid lucru pe care îl afli atunci când vinzi ceva online.

 

 

Nu ești expert în transport, logistică sau depozitare. Există vânzători pe Amazon care încearcă să înceapă afacerile și au nevoie de abordarea directă și legală de a cumpăra coduri UPC pentru Amazon.

 

Deci, vom explica totul și vom arăta de unde poți obține coduri UPC ieftine.

 

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2020

Facem însă o paranteză, pentru că în drumul tău prin afacerea Amazon vei descoperi niște termeni despre care poate nu ai auzit. Iată unii dintre aceștia:

 

ASIN – Înseamnă numărul standard de identificare a unui produs pe Amazon. Acest număr de catalog unic alfanumeric de 10 caractere este atribuit de Amazon, dar nu este generat până când nu ai listat deja produsul tău.

 

Când creezi un listing nou utilizând un cod UPC, Amazon va atribui apoi listingul tău unui număr ASIN. Acesta este modul în care sistemul Amazon face diferența între produsul vândut de tine și altul similar, vândut de concurenții tăi.

 

GTIN – face parte din codurile pe care le-ai putea folosi, cum ar fi UPC-urile sau EAN-urile. Sunt coduri de 14 cifre utilizate pentru a identifica articole, produse sau servicii. Gândește-te la aceasta ca o umbrelă care deține întreaga familie de coduri de bare GS1, inclusiv codurile UPC pe care le vei folosi.

 

Pentru a face lucrurile simple, noile produse vor necesita coduri UPC. Reține acest lucru ca o practică standard.

 

 

 

De unde cumpăr Coduri ieftine GS1 UPC pentru Amazon?

 

Oamenii achiziționează în mod obișnuit coduri UPC ieftine de la vânzători dubioși de pe eBay. Cel mai probabil acestea sunt coduri UPC reciclate și pot fi urmărite înapoi până la compania originară care le-a achiziționat de la GS1.

 

Prin urmare, atunci când listezi produsele tale pe Amazon, reprezentantii acestei platforme online vor verifica în baza de date GS1 codul UPC folosit pentru a lista produsele tale. Când fac asta, ei vor observa că respectivul cod UPC nu se potrivește cu numele companiei folosit pentru a îți deschide contul Amazon. Ei vor crede că produsele tale sunt frauduloase și îți vor închide contul.

 

Poți evita acest lucru prin cumpărarea de coduri UPC de la revânzători legali GS1.

 

Îți recomand SnapUPC, deoarece ei achiziționează direct codurile UPC de la GS1.

 

 

Cum cumperi un cod UPC pentru Amazon?

 

  • Accesezi SnapUPC
  • Dai click pe “Cumpărați coduri de bare”
  • Introduci cantitatea de coduri de bare pe care vrei să o cumperi
  • Descarci imaginile codurilor de bare și Excel
  • Creezi o listă de produse Amazon
  • Introduci codul UPC pe care l-ai cumpărat în câmpul “ID de produs”, pentru a verifica dacă este unic

 

 

ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE CODURILE UPC

 

Câte coduri UPC trebuie să achiziționez pentru a afișa un articol pe Amazon?

Trebuie să cumperi doar un cod UPC pentru o nouă listare de produs pe Amazon.

 

Dacă creez o listă de produse noi pe Amazon, am nevoie de un alt cod UPC nou?

Atunci când noul produs pe care îl listezi este un produs complet nou sau o nouă variantă (culoare, dimensiune), atunci vei avea nevoie de un nou cod UPC.

 

Codul UPC trebuie să fie fizic pe fiecare produs pe care l-am listat pe Amazon? Ce se întâmplă dacă listez 50 de produse?

Poți utiliza un singur cod UPC pentru a afișa cât mai multe dintre aceleași elemente. Dacă vinzi 100 de perii de păr, atunci când creezi listingul ai nevoie doar de un cod UPC pentru toate cele 100 de perii de păr. Codul UPC nu trebuie să fie pe produsele tale.

 

Nu am vândut niciodată pe Amazon și vreau să încep o afacere cu etichetă privată. Când fac clic pe “Creați o listă de produse noi”, acesta solicită produsul I.D. Este locul unde introduc codul UPC?

Da, pentru a crea o listă de produse noi este necesar un cod de produs. Selectează UPC din meniul derulant și introdu întregul număr de la stânga la dreapta.

 

Ce înseamnă GS1?

GS1 este o organizație care a dezvoltat sistemul cod de bare standard pentru  afaceri. Când cumperi un cod de bare GS1, cumperi un identificator unic care poate fi urmărit numai în afacerea și produsul tău. Amazon acceptă numai coduri de bare care respectă standardele GS1.

 

 

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2020