În continuare sper că lucrurile vor reveni la normal, mai ales că în lume se vede o îmbunătățire în ceea ce privește lupta cu COVID.

Rezultatele din ultimul raport al tendințelor consumatorilor au arătat că, după mai bine de un an de restricții de călătorie legate de COVID-19, mulți sunt dornici să călătorească din nou și își planifică escapadele în 2021. 40% dintre consumatorii americani și-au făcut planuri de călătorie pentru restul anului 2021, alți 34% spunând că nu au făcut încă planuri. Doar 26% nu au interes să călătorească în restul anului 2021.

Călătoriile au crescut cu prioritate ca parte a bugetelor consumatorilor în 2021: 1 din 4 intenționează să cheltuiască mai mult pe călătorii sau vacanțe în acest an comparativ cu anul trecut. Nivelul de confort al consumatorilor în ceea ce privește călătoriile se reflectă în rezervările de hoteluri și companii aeriene din Statele Unite. Cererea hotelieră aproape că s-a redresat până la nivelurile pre-pandemice: în prezent se află la doar 4% sub ceea ce era în august 2019.

 

Produsele de călătorie cu performanțe superioare includ protecții pentru bagaje și carduri de vaccinare

Pe măsură ce oamenii se pregătesc să se reconecteze cu cei dragi, să exploreze destinații noi și să scape de închiderea caselor lor, categoriile legate de călătorii pe Amazon au cunoscut o creștere a veniturilor în T3 2021 comparativ cu T3 2020.

 

Bagaje

 

Indiferent unde călătorești și pentru cât timp, cel mai probabil va trebui să împachetezi ceva într-o valiză. Pentru călătorii care nu au bagaje sau au nevoie de un set nou, Amazon este un loc obișnuit pentru a efectua această achiziție. Veniturile din categoria bagajelor de pe Amazon au crescut cu 141%, inclusiv listele de produse care oferă valize simple și seturi de bagaje care includ 2-4 piese.

 

 

Protector card de vaccinare

 

Pe măsură ce mai multe persoane își primesc vaccinurile COVID-19, cererea de protecție a cardurilor de vaccinare a crescut semnificativ pe Amazon, veniturile pentru aceste produse crescând cu 2.380% față de T3 2020.

 

Uscător de păr

Deși multe hoteluri includ un uscător de păr, mulți călători aleg să aducă propriul uscător. Veniturile acestui produs au crescut cu 428% pe Amazon.

 

 

Călătorii vor acorda prioritate siguranței pentru vacanțele din 2021

Siguranța pare a fi o prioritate de călătorie de top în rândul consumatorilor și un factor determinant cheie în ceea ce privește destinația, metoda de transport și cazare.

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2021

Dintre cei care intenționează să călătorească pentru restul anului 2021, 82% spun că intenționează să călătorească pe plan intern față de 31% care vor călători pe plan internațional (unii vor face ambele).

 

În timp ce 30% dintre viitorii călători spun că nu există niciun motiv special în spatele alegerii lor de a călători pe plan intern decât pe plan internațional, 29% declară că principalul motiv al călătoriilor interne este că se simt mult mai în siguranță în SUA comparativ cu o altă țară.

Desigur, vorbim de uriașa piață Amazon din SUA, dar dacă e să ne îndreptăm atenția spre Europa sau alte continente, trebuie să ținem cont în ce zonă de siguranță se află.

 

 

Deși doar 31% dintre consumatorii cu planuri de călătorie vor face călătorii internaționale(discutăm de SUA, dacă e de exemplu să ne gândim la România, probabil mulți români vaccinați își vor plănui o vacanță în afara țării), a existat o creștere a veniturilor pentru produsele de călătorie internaționale pe Amazon, cum ar fi accesoriile pentru pașapoarte și adaptoarele de alimentare internaționale.

 

Huse de pașaport

 

După un an de închideri peste multe granițe de țară, călătoriile internaționale se deschid din nou și oamenii își caută pașapoartele și cumpără huse de pașapoarte pentru prima lor călătorie internațională post-COVID-19. Veniturile din categoria Huse de pașapoarte pe Amazon au crescut cu 73%.

 

Încărcător universal

 

Majoritatea călătoriilor internaționale nu ar fi complete fără achiziționarea unui încărcător universal pentru a te asigura că îți poți conecta și încărca dispozitivele în siguranță. Veniturile din categoria Încărcător universal pe Amazon au crescut cu 174%.

 

Trusă de medicamente pentru călătorii

 

COVID-19 a adus o nouă conștientizare a importanței sănătății și siguranței. Se pare că mai mulți consumatori acordă prioritate accesului rapid la medicamente, veniturile din categoria truse de medicamente de călătorie de pe Amazon înregistrând o creștere de 816%.

 

 

Trusă auto de urgență

 

Având în vedere siguranța, oricine planifică o călătorie rutieră ar trebui să fie pregătit pentru situații de urgență și să ambaleze un kit de siguranță auto care să conțină elemente esențiale, cum ar fi cabluri, lanterne și alte instrumente. Veniturile din categoria truse de urgență pentru mașini de pe Amazon înregistrează o creștere de 15%.

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2021

Încărcător de telefon auto

 

Cu excepția cazului în care intenționezi să te deplasezi la destinație cu o hartă fizică, atunci vei avea nevoie probabil de un încărcător de mașină de încredere pentru a te asigura că ai acces constant la aplicația pentru hărți. Veniturile din categoria Încărcător de telefon auto de pe Amazon au crescut cu 4%.

 

Atlas rutier

 

Oamenii încă folosesc hărți de hârtie pentru călătorii pe drum? Aceasta poate fi o surpriză pentru mulți, dar veniturile din categoria Atlas rutier pe Amazon au crescut cu 495%.

 

 

Pe măsură ce oamenii încep să se simtă din nou confortabil cu călătoriile cu avionul, 52% dintre consumatori spun că intenționează să zboare către destinațiile lor în următoarele vacanțe. Veniturile pentru produsele de călătorie utilizate în mod obișnuit pentru călătoriile cu avionul, cum ar fi accesoriile de călătorie și produsele de îngrijire personală au crescut, de asemenea.

 

Cântar pentru bagaje

 

Indiferent de alegerea companiei taeriene, va trebui să respecți restricțiile privind greutatea bagajelor (sau să plătești în caz contrar). Pentru cei care nu au la îndemână un cântar de baie, cântarul pentru bagaje este o necesitate pentru călătoriile cu avionul. Veniturile din categoria aceasta de pe Amazon au crescut cu 219%.

 

 

 

Etichete de bagaje

 

Pentru a evita bagajele rătăcite sau greșeala obișnuită de a lua acasă o valiză greșită, mulți călători cumpără etichete pentru bagaje înainte de zbor. Veniturile din categoria Etichete de bagaje de pe Amazon au crescut cu 182%.

 

Prietene, nu uita că toate aceste informații îți pot aduce profit.

 

Succes!