Cauți producători de îmbrăcăminte și textile din Vietnam?

În acest articol enumerăm câțiva dintre principalii furnizori de confecții din Vietnam care acoperă o gamă largă de produse. În timp ce unii dintre furnizorii enumerați lucrează în principal cu mărci mari, enumerăm și câteva opțiuni prietenoase pentru cumpărătorii mici.

Lista producătorilor de textile din Vietnam

 

Thai Son S.P Sewing Factory

G & G II Garments Factory Vietnam

9mode Clothing Manufacturer

Thygesen Textile Vietnam

T.T.P Garment

Fashion Garment

Quickfeat

United Sweethearts Garment

Vert Company

LTP Vietnam

Balitex

Color & Touch

Cut and Sew Vietnam

Meina Meina Textiles

TAL Apparel

Rainbow Weaving Textile Vietnam

 

 

Ce fel de îmbrăcăminte și textile pot importa din Vietnam?

Vietnam, o țară de 92 de milioane, găzduiește producătorii de textile în aproape orice nișă. Ecosistemul este mare și acoperă, de asemenea, țesături și componente mai avansate.

 

Câteva exemple urmează mai jos:

 

Tricouri

Tricotaje

Îmbrăcăminte de și pentru copii

Textile pentru casă

Textile pentru mobilă

 

 

Acestea fiind spuse, mulți furnizori vietnamezi importă anumite materiale, cum ar fi Velcro, din China. Acest lucru poate duce la timpi de livrare mai mari atunci când se dezvoltă noi eșantioane.

 

Producători de îmbrăcăminte și textile

 

Lista fabricilor de îmbrăcăminte și textile din Vietnam

Mai jos avem o prezentare generală a câtorva dintre cei mai importanți producători de îmbrăcăminte și textile din Vietnam. Reține că unii dintre acești furnizori lucrează numai cu mărci mai mari. În plus, nu suntem afiliați cu niciuna dintre aceste companii.

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2021

Thai Son S.P Fabrica de cusut

Thai Son S.P Sewing Factory este una dintre cele mai importante fabrici de cusut și îmbrăcăminte situate în orașul Ho Chi Minh, Vietnam. Fabrica este cunoscută pentru producerea unei game largi de articole de îmbrăcăminte folosind țesături circulare tricotate.

 

Înființată în 1985 ca o afacere de familie, fabrica are în prezent aproximativ 1000 de angajați și 1203 de mașini. Actualul director al companiei este domnul Thai Van Thanh.

 

Thai Son S.P Sewing Factory produce articole de îmbrăcăminte pentru bărbați, femei și copii (rochii, îmbrăcăminte sport, tricouri și îmbrăcăminte exterioară). Unele dintre celelalte servicii, produse și abilități de producție ale acestora includ:

 

Proiectare

Crearea tiparului

Achiziționarea firelor

Tricotat, Vopsit

Aprovizionarea țesăturilor

Tăiere

Cusut

Imprimare sau Broderie

Ambalare de finisare

În plus, puteți alege, de asemenea, dintr-o gamă largă de stiluri pentru femei, bărbați și copii.

 

De asemenea, au o serie de certificate de durabilitate și calitate, care includ SA 8000, BSCI, Oeko-Tex și un certificat de aprovizionare etică de la Target, unul dintre principalii lor clienți australieni.

 

Thai Son S.P Sewing Factory operează în prezent două fabrici situate în jurul orașului Ho Chi Minh cu o capacitate de producție egală cu 250.000 de bucăți de tricouri pe lună.

 

 

MOQ

MOQ-ul lor obișnuit este de 1.000 de bucăți pe stil, pot fi flexibili pe MCQ și MOQ, deoarece fabrica înțelege că MCQ și MOQ trebuie să depindă de cerințele afacerii clientului, precum și de MOQ-ul producției de fire și țesături.

 

Thai Son S.P Sewing Factory poate face 500-1.000 de bucăți pe stil, atunci când au sprijinul tău pentru a combina țesăturile.

 

Perioada de grație

Termenul lor de livrare este de 60-110 zile, în funcție de cantitatea, designul și cerințele comenzii.

 

Fabrica de confecții G & G II Vietnam este destul de unică în sensul că sunt specializate în oferirea de îmbrăcăminte cu etichetă privată. Cu birouri de design atât în ​​Statele Unite, cât și în Vietnam, designerii lor interni dezvoltă stiluri noi în fiecare an.

 

Acest lucru nu este atât de obișnuit în industria textilă, deoarece majoritatea fabricilor produc materiale numai în funcție de designul cumpărătorului. Acestea fiind spuse, G&G poate confecționa, de asemenea, produse conform modelelor cumpărătorului.

 

Și-au deschis fabrica în orașul Ho Chi Minh în 2002, unde produc o gamă largă de modele de îmbrăcăminte pentru clienții lor din SUA, Europa și alte țări.

 

Produse:

 

Rochii

Pantaloni

 

Echipament sportiv

Costumele

Jachete

Tricotaje

Tricouri

Eșarfe

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2021

9mode- Producător de îmbrăcăminte

 

În timp ce multe fabrici vietnameze au o reputație pentru cerințe MOQ mari și termene de livrare mai lungi, 9 moduri în orașul Ho Chi Minh sunt o opțiune prietenoasă pentru cumpărători.

 

9mode are o cerință minimă de cantitate minimă de comandă și este specializată în confecționarea de haine personalizate pentru clienții lor din Statele Unite, Australia, Singapore și Noua Zeelandă.

 

Cu peste 250 de lucrători în toate departamentele, fabrica lor Ho Chi Minh funcționează din 2006. Acestea fiind spuse, 9mode are, de asemenea, o rețea mare de subcontractanți care pot prelua diverse părți ale producției – în timp ce 9mode asigură că produsul final este corespunzător cerințelor tale de calitate.

 

Produse:

Rochii

Hanorace

Tricouri și bluze

Blugi

Costume de baie

Echipament sportiv

Haine de cap

 

Thygesen Textile Vietnam

Thygesen Textile Vietnam este deținut de Thygesen Textile Group, care este o companie daneză. Înființat în 1931, sediul central al Thygesen Textile Group are sediul în Ikast, Danemarca, dar Thygesen Textile Vietnam Company Ltd are sediul în Hanoi, Vietnam.

 

Anterior cunoscută sub numele de Thygesen Fabrics Vietnam Company Ltd, Thygesen Textile Group a înființat fabrica în 2004. Thygesen Textile Group deține de asemenea fabrici în SUA, China, Slovacia și Mexic.

 

Compania are, de asemenea, mai multe certificări care includ Oeko-Tex 100, BSCI, SA 8000, WRAP și ISO 9001: 2008.

 

Unele dintre cele mai populare produse ale acestora includ:

 

Îmbrăcăminte activă

Îmbrăcăminte de lucru

Imbracaminte pentru copii

Moda casual

Lenjerie

Îmbrăcăminte tricotată

Uzură și bandaj de spital

Pe lângă produsele enumerate mai sus, serviciile oferite de Thygesen Textile Vietnam includ soluții ODM, OEM, FOB și One-Stop-Shop.

 

 

Timpul mediu de producție este între 8 și 12 săptămâni, în funcție de cantitate și tipul de comandă.

 

Îmbrăcăminte T.T.P

Înființată în 2008 și cu sediul în districtul 12 al orașului Ho Chi Minh, T.T.P Garment produce articole de îmbrăcăminte țesute și tricotate atât pentru mărcile din Asia, cât și pentru cele occidentale.

 

Iată câteva dintre principalele lor produse:

 

Tricouri

Tricouri polo

Pantaloni scurti

Pantaloni de trening

Cămăși cu mânecă scurtă

Cămăși cu mânecă lungă

Au o capacitate lunară de 110.000 buc. În plus, oferă și asistență pentru dezvoltarea produselor (de exemplu, crearea de pachete tehnologice) – ceea ce le face să iasă în evidență printre fabricile de confecții din Vietnam. MOQ-ul lor este, de asemenea, sub medie, deoarece acceptă comenzi începând de la 500 de bucăți – ceea ce le face o opțiune interesantă pentru cumpărătorii mai mici.

 

Îmbrăcăminte de modă

Cunoscut și sub numele de FGL, Fashion Garment este considerat unul dintre principalii exportatori de îmbrăcăminte din Vietnam. Cu 8400 de angajați și 4 unități de producție, este, de asemenea, unul dintre cei mai mari producători de articole de îmbrăcăminte de calitate la export.

 

FGL a fost fondată în 1994, iar sediul central și locațiile de producție au sediul în provincia Dong Nai. Este o filială a Hirdaramani Group, care este o companie din Sri Lanka fondată în 1891. Hirdaramani Group deține fabrici și filiale în Sri Lanka, SUA și Bangladesh.

 

Unele dintre cele mai populare produse ale acestora includ

 

Crewnecks și Polos

Hanorace și pulovere

Îmbrăcăminte activă pentru copii și adulți

Jachete

Îmbrăcăminte casual pentru copii

Cămăși țesute

Printre clienții lor se numără unele dintre mărcile de îmbrăcăminte cunoscute precum Levi’s, Converse, Hurley, Jordan și Hush Hush.

 

De asemenea, au mai multe certificări de durabilitate și calitate, inclusiv certificarea LEED Gold și Platinum de către Consiliul pentru clădiri verzi din SUA. Sunt primul producător de îmbrăcăminte din Vietnam care primește această certificare.

Quickfeat

Quickfeat International Limited este o companie mondială de aprovizionare și producție de confecții cu unitățile sale de producție situate în Vietnam, Hong Kong, India și China. De asemenea, are birouri de vânzări situate în SUA, Marea Britanie și în alte părți ale lumii.

 

Quickfeat a fost înființată în 1994 ca filială, dar în 1998 a devenit o companie independentă. Sediul central are sediul în Hong Kong, dar au și o unitate de producție mare în Vietnam.

 

Acestea oferă o gamă largă de produse de îmbrăcăminte și confecții care includ:

 

 

Pulovere

Tricotaje

Îmbrăcăminte exterioară și îmbrăcăminte activă

Țesuturi

Piele

 

Costume de baie

În plus, oferă și servicii precum aprovizionarea cu țesături, dezvoltarea articolelor de îmbrăcăminte, aprovizionarea și producția articolelor de îmbrăcăminte, controlul calității, ambalare, logistică și transport.

 

Toate fabricile lor sunt certificate Gore-Tex din 1998. În 2016, fabricile lor au finalizat și certificarea High Facility Environmental Module (Higg FEM).

 

Îmbrăcăminte United Sweethearts

United Sweethearts Garment este o filială a MWE Holdings Berhad (fondată în 1970), care este o companie din Malaezia. Filiala, United Sweethearts Garment, a fost înființată în 1984 în Malaezia, dar în 2002 a început să producă unități și în Vietnam.

 

United Sweethearts Garment (Vietnam) Co, Ltd are fabrici situate în Dong Nai și Dong Nai Faza 3. Sunt cunoscute mai ales pentru produsele lor de îmbrăcăminte sport și casual.

 

Unii dintre clienții lor includ Nike, Under Armour, Lacoste, Primary, PVH, SANMAR și multe alte mărci internaționale.

 

United Sweethearts Garments oferă o gamă largă de produse enumerate mai jos.

 

Îmbrăcăminte pentru sport și golf

Imbracaminte pentru copii

Îmbrăcăminte exterioară și casual

Îmbrăcăminte tricotată

Îmbrăcăminte pentru animale de companie

De asemenea, sunt certificate de WRAP pentru calitate și durabilitate.

 

Compania Vert

Compania Vert a fost fondată în 2006 ca o soluție unică pentru clienții internaționali pentru nevoile lor de producție. Sunt cunoscuți mai ales pentru îmbrăcămintea exterioară contemporană de înaltă calitate și produsele realizate manual.

 

Sediul central al companiei este situat în Hanoi, în timp ce fabrica de producție are sediul în Kim Trang, Bac Giang. De asemenea, au un birou de vânzări în Bussum, Olanda.

 

Cele mai populare produse ale acestora includ îmbrăcăminte casual, îmbrăcăminte exterioară și pantaloni.

 

Compania Vert are, de asemenea, multiple certificate de calitate și sustenabilitate, inclusiv SA8000 și BSCI.

 

LTP Vietnam

LTP Vietnam a fost înființată în 2008 cu scopul de a produce articole de îmbrăcăminte funcționale active de înaltă calitate și îmbrăcăminte sportivă pentru clienți internaționali. Fabrica și sediul central al producătorului de îmbrăcăminte se află în orașul Ho Chi Minh.

 

 

LTP Vietnam este o filială a Grupului LTP, care este un producător global de îmbrăcăminte și mobilier cu sediul în Danemarca. Grupul LTP are 10 fabrici situate în Belarus, Ucraina, Lituania și Vietnam.

 

Sediul central al companiei-mamă este situat în Copenhaga, Danemarca. Compania are peste 1.600 de angajați.

 

Produsele oferite de LTP includ:

 

Îmbrăcăminte organică

Îmbrăcăminte Athleisure

Îmbrăcăminte sportivă

 

Articolele de îmbrăcăminte produse de LTP sunt certificate GOTS și IVN.

 

Balitex

Balitex are mai mult de 10 ani de experiență în industria confecțiilor și a textilelor din Vietnam. Sunt specializați în fabricarea articolelor de îmbrăcăminte, inclusiv servicii OEM și ODM. De asemenea, pretind că sunt certificate BSCI și WRAP.

 

Au patru fabrici în Name Dinh și vă pot ajuta să dezvoltați noi produse pe baza cerințelor dvs. De asemenea, pot furniza țesături și accesorii pentru noua dvs. colecție. Printre clienții lor se numără Royal Bencougar, Burtle, Mitsubishi și multe altele.

 

Produse

Tricou și tricou polo

Bluzon, cămașă, sacou

Pantaloni

Uniforme de birou

Uniforme medicale

Uniforme scolare

Certificate

BSCI

ÎNAPOI

Muncă mai bună

Sedex

 

Color & Touch

Color & Touch a fost înființată în 2006 ca fabrică de fabrici de vopsire și a început să fabrice tricotaje în 2014. Compania deține facilități și sisteme de operare pentru fabricarea textilelor de la tricotat, la textile finite. De asemenea, are propriul laborator pentru dezvoltarea produselor, teste fizice și chimice.

 

Produsele Color & Touch nu se limitează la anumite produse, cum ar fi tricouri sau pantaloni. În schimb, se concentrează mai mult pe materiale, inclusiv materiale ecologice, țesături performante și multe altele. De asemenea, te pot ajuta să îți dezvolți produsele cu selecțiile tale. de materiale.

 

Produse

Produse textile sintetice

Produse textile din raion

Produse textile din bumbac

Produse textile modale

Produse textile din jersey

Produse textile cu plasă

Certificate

Oeko-tex standard 100

Iso 9001

ISO 14001

Cut and Sew Vietnam

Cut and Sew Vietnam are 14 ani de experiență în fabricarea produselor textile pentru multe industrii. Produsele lor includ genți, uniforme, îmbrăcăminte sport, pălării și costume de baie. De asemenea, acceptă produse OEM cu design personalizat sau alte cerințe.

 

Compania oferă servicii de expediere pentru a vă livra produsele în întreaga lume, cum ar fi servicii de curierat, transport aerian de marfă și servicii de tranzit oceanic. Îi puteți contacta folosind formularul de pe site-ul lor web, iar aceștia pot oferi o ofertă sau un feedback în consecință.

 

 

Produse

Echipament sportiv

Uniforme

Jachete

Tricouri și tricouri polo

Îmbrăcăminte de siguranță

Prosoape

Mănuși

 

Meina Meina Textiles

Meina Meina Textiles a fost fondată în 2007 ca un producător de textile situat în Thai Binh. Sunt specializați în industria șosetelor și susțin că capacitatea lor de producție poate ajunge până la 500.000 de perechi pe lună. Potrivit site-ului lor, clienții lor includ Disney, Polo Ralph Lauren, Haggar și multe altele.

 

De asemenea, compania deține o fabrică de vopsire și susține că capacitatea sa de vopsire a firelor și a țesăturilor poate ajunge la 80 de tone pe lună.

 

Produse

Șosete

Fire vopsite

Țesătură

Certificate

Vietnam environmental standard

 

TAL Apparel

TAL Apparel fabrică articole de îmbrăcăminte de peste 70 de ani. Sediul lor central este în Hong Kong și au fabrici și birouri în 7 țări, inclusiv Vietnam. Sunt specializați în articole de îmbrăcăminte precum îmbrăcăminte exterioară, pantaloni, tricoturi, cămăși și multe altele.

 

De asemenea, furnizează managementul lanțului de aprovizionare ca serviciu cu valoare adăugată pentru clienți. Acestea vă pot ajuta să dezvoltați strategii și soluții atunci când vă creați propria marcă – de la materii prime la inventar până la punctul de vânzare.

 

Produse

Cămăși

Pantaloni

Costumele

Bluze

Îmbrăcăminte exterioară

Rainbow Weaving Textile Vietnam

Rainbow Weaving Textile Vietnam a fost fondată în 2015 ca producător de țesături de îmbrăcăminte în Vietnam. Ei au propria fabrică textilă în T. Tay Ninh, producând materiale textile, cum ar fi țesături din poliester pongee.

De asemenea, oferă un pachet de servicii complete, care include studii de piață și creează un proces de producție.

 

Site-ul web al companiei susține că tuturor produselor lor li se poate acorda un certificat de proveniență din Vietnam. De asemenea, și-au enumerat produsele din țesături cu informații detaliate pe site-ul lor.

 

Produse

Pongee

Memory

Tafeta

Taslon

Microfiber suede

 

 

Angrosiștii tind să ofere MOQ-uri mai mici. Acest lucru este atrăgător pentru micii cumpărători, care doresc să cumpere mai puțin de 300 de bucăți în total.

 

Deși există angrosisti de textile și piețe angro, în Vietnam – trebuie să fiți conștienți de problemele de etichetare.

 

Textile cu ridicata nu sunt în general conforme cu cerințele UE, SUA sau alte cerințe de etichetare.

 

De exemplu, textilele importate și vândute în SUA trebuie să aibă următoarele informații:

 

Eticheta țării de origine (fabricată în Vietnam)

Compoziția fibrelor (adică 100% bumbac)

Etichete de îngrijire ASTM (sau instrucțiuni)

Este extrem de rar ca îmbrăcămintea cu ridicata „gata preparată” din Vietnam să fie făcută special pentru a respecta cerințele americane de etichetare a îmbrăcămintei.

 

 

Cum comunic cu furnizorii vietnamezi?

Vietnameză este limba oficială a țării, dar numărul vorbitorilor de engleză este surprinzător de mare.

 

Ca atare, nu vei avea probleme în comunicarea cu reprezentanții vânzărilor furnizorului și cu managerii de export.

 

În plus, WhatsApp și alte aplicații nu sunt blocate în Vietnam, ceea ce face mai ușor să apelezi furnizorii tăi.

 

Cerința privind cantitatea minimă de comandă (MOQ)

Producătorii de articole de îmbrăcăminte din Vietnam tind să aibă cerințe MOQ mai mari în medie decât cei din China continentală. În general, este greu să găsești fabrici care acceptă comenzi sub 500 de bucăți pe stil – adică design și culoare. Unele fabrici își stabilesc MOQ la 1000 de bucăți, ceea ce nu este neapărat foarte mult pentru mărcile consacrate, ci o provocare pentru cele mai mici.

 

REACH, CA Prop 65 și alte reglementări privind substanța

Fie că ești din  Statele Unite sau Uniunea Europeană, trebuie să te asiguri că îmbrăcămintea nu conține cantități excesive de substanțe chimice restricționate și metale grele.

 

Astfel de substanțe chimice și metale grele includ formaldehidă, coloranți AZO, plumb, cadmiu și mercur.

 

Mulți furnizori vietnamezi sunt conștienți de aceste reglementări, dar nu toți sunt.

 

Înainte de a plasa o comandă, asigură-te că întrebi furnizorul dacă acesta poate asigura conformitatea cu REACH și California Prop 65.

 

Dacă nu, este mai bine să cauți un alt furnizor.

 

Instrucțiuni de îngrijire, compoziția fibrelor și alte cerințe de etichetare

După cum am menționat deja în acest articol, furnizorii vietnamezi de îmbrăcăminte și textile pentru casă nu țin neapărat evidența cerințelor de etichetare străine. Nici nu ar trebui să facă asta.

Atunci când imporți textile din Vietnam, trebuie să îi dai furnizorului tău. un fișier de etichete „gata făcute”. Această etichetă trebuie să respecte, de asemenea, cerințele de etichetare a textilelor (de exemplu, compoziția fibrelor și instrucțiunile de îngrijire) din țara de destinație.

Majoritatea furnizorilor preferă formatele .ai sau .eps pentru fișierele de etichete.

De asemenea, trebuie să confirmi următoarele detalii:

Culoare

Material

Poziția de imprimare

Tip tipărire

Inspecții de calitate și teste de laborator

 

Nu îi poți returna furnizorului tău  produse defecte. Prin urmare, trebuie să te asiguri că produsele sunt „în regulă” înainte de a plăti soldul și de a comanda expedierea. Din fericire, există multe companii de inspecție a calității care operează în Vietnam, inclusiv Sofeast Limited.

 

Da, știu că acest material e amplu, dar toate informațiile sunt necesare dacă vrei să te orientezi către această nișă și cred că ceea ce am prezentat în articol îți va fi de mare ajutor.

 

Succes!