Cauți următorul lucru în trend de vândut pe Amazon?

Derulând prin pagini nesfârșite de produse Amazon FBA, este prea ușor în zilele noastre să te descurajezi. Este într-adevăr prea târziu pentru a găsi idei noi de nișă de produse pe Amazon?

Nu, clar nu! Trebuie doar să știi unde să cauți. De multe ori nu vei găsi deloc inspirație pe Amazon.

 

Pinterest!

Pinterest este o platformă de socializare de partajare a imaginilor care prioritizează descoperirea de  idei mai degrabă decât de produse concrete. Mai simplu spus, este un panou digital pentru salvarea anumitor lucruri care te vor ajuta să ai insiprație.

Dar, dacă ești un vânzător Amazon FBA, Pinterest poate fi folosit pentru mai mult decât pentru a găsi inspirație pentru design de apartamente. De multe ori poți observa tendințele viitoare ale produselor care nu au explodat încă pe piața Amazon.

În forma sa cea mai simplă, un produs nou este o idee nouă. Produsele noi pot dura cinci luni să apară pe Amazon. Ideile noi durează cinci secunde pentru a fi fixate pe Pinterest.

 

De unde obții aceste informații? Păi, poți extrage toate cuvintele cheie din Pinterest Trends (pe baza volumului de căutări) și acolo îți va arăta care dintre ele au crescut în ultimele săptămâni. De exemplu, atunci când utilizezi Pinterest Trend Finder, poți întâlni cuvinte cheie pentru o rețetă de succes. Nu opri automat căutarea acolo! Mergi în profunzime.

Folosind filtrul avansat Magnet, poți forța instrumentul de cercetare să găsească cuvinte cheie, inclusiv expresia exactă pe care o dorești. Sortarea rezultatelor în funcție de volumul de căutare va organiza cu atenție cele mai populare și relevante cuvinte cheie pe care să le urmărești pe Amazon.

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2022

Pe cât de utile sunt instrumentele de vânzare Amazon FBA ale Helium 10 pentru a te ajuta să-ți găsești următorul produs de succes, nimic din comerțul electronic nu este servit vreodată gata de utilizare pe un platou. Dacă vrei o idee de produs câștigătoare, te vei aventura de pe Amazon și pe alte platforme.

 

Totuși, nu te opri la Pinterest. Utilizarea mai multor instrumente de cercetare a produselor Amazon împreună, cum ar fi Demand Analyzer, Black Box, Magnet, Xray, și Cerebro funcționează ca un multiplicator de forță pentru cuvintele cheie cu intenție ridicată de conversie. În combinație cu Pinterest Trend Finder, aceste instrumente îți permit să construiești o listă de cercetare a cuvintelor cheie bazată pe date acționabile (cum ar fi volumul de căutare) și lacunele din piață (pe baza numărului de concurenți).

 

 

Iată, ce am prezentat mai sus, este de fapt modul meu de a te sfătui să găsești formula optimă pentru a găsi produsul sau produsele care să te ducă la next level. Trebuie doar să depui puțin efort și să cercetezi piața. Partea bună e că există foarte multe instrumente de care te poți folosi pentru a fi cu un pas înaintea celorlalți.

 

În final, un citat de Michael Gerber, care te va pune pe gânduri: Dacă ești neglijent in gândire, afacerea ta va fi neglijentă. Daca tu ești dezorganizat, afacerea ta va fi dezorganizată.”

 

Succes!

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2022