Având în vedere că au trecut sărbătorile Pascale atât la catolici, cât și la ortodocși,  poate e timpul să iei o pauză, chiar dacă ești practic în pauză.

Mă refer că e momentul prielnic să ne unim în această luptă, să petrecem timp prețios alături de familie și să ne gândim că vor veni vremuri mai bune. Desigur, nu va fi ușor, criza economică ne va afecta pe toți, dar nici nu avem de ales, e momentul să credem mai mult în noi și în faptul că suntem conectați.

Se spune că ne naștem singuri, trăim mare parte din viață singuri și murim singuri. Eu mi-aș permite să îi contrazic pe cei care afirmă acest lucru. Nu cred, păi ne naștem având-o alături pe mama noastră, e și doctorul prezent; apoi cunoaștem oameni, avem relații, suntem influențați de comportamentul lor; la final, murim fiind duși pe ultimul drum de cei dragi.

 

 

Avem mare nevoie să conștientizăm faptul că putem transforma această situație creată de pandemie, în ceva folositor. Atât timp cât suntem sănătoși, putem să facem multe lucruri care să ne ajute să ne dezvoltăm și mă refer inclusiv la afacerea de pe Amazon. E timpul să ne facem planuri cât alfabetul de lungi, e nevoie de o strategie puternică pentru viitor. Sigur, lucrezi de acasă, ești obișnuit, dar probabil asta va deveni ceva obișnuit în viitor. Revenind la strategie (un cuvânt pe care știu că îl folosesc foarte des), aplică asta și în viața personală, o disciplină care să îți întărească mintea.

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2019

Azi îți vorbesc mai puțin despre afaceri, despre cum cred că va arăta viitorul pe Amazon, astăzi e mai mult despre tine, cel din afara programului de lucru.

Dacă e să privesc situația dintr-un alt unghi, e o perioadă bună în care poți face voluntariat (atenție la riscuri!), o perioadă în care dacă tot ieși din casă, le poți face cumpărăturile și celor mai în vârstă, poți citi cartea aia pe care spuneai mereu că nu ai timp să o începi, te poți ocupa puțin și de aspectul fizic, cu ajutorul exercițiilor (duduie youtube-ul cu exerciții fizice ce se pot face de acasă).

 

 

Te poți alimenta și cu gândul că bunicii noștri au fost pe front sau au murit în temnițele comuniste, așa că… bucură-te că nu ești pus în situații similare.

„Dacă ești neglijent în gândire, afacerea ta va fi neglijentă. Dacă tu ești dezorganizat, afacerea ta va fi dezorganizată. Dacă tu ești lacom și angajații tăi vor fi lacomi, dându-ți mai puțin și întotdeauna cerând mai mult.” – spunea omul de afaceri  Michael Gerber.

De asta am insistat, în câteva rânduri, pe modul în care ar trebui să te comporți până când vor reveni lucrurile la normal.

Uite, cu siguranță acum ai timp să explorezi mai mult universul Amazon. Sunt convins că unele lucruri ți-au scăpat sau ai crezut că nu te interesează, dar acum ai ocazia să acumulezi informații utile, pe care să le folosești la momentul oportun.

Hai, soarbe o gură de cafea și repetă după mine: Totul va fi bine!

Succes!

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2019