În lumea competitivă a vânzărilor de pe Amazon, totul este despre maximizarea conținutului tău creativ și trimiterea de informații utile către lista de produse Amazon.

Pentru a ieși cu adevărat în evidență în acest sezon de sărbători și a încheia 2021 cu vânzări fructuoase, este esențial să ai un videoclip premium în lista ta.

De ce reclame video?

 

1 din 5 vizitatori Amazon a făcut o achiziție ca urmare a vizionarii unui videoclip de marcă sau produs. Iată un exemplu perfect de companie care a profitat de ceea ce are de oferit Helium 10 pentru a-și crește vânzările totale prin simpla utilizare a anunțurilor video.

 

Faceți cunoștință cu marca: Maxx Herb

Maxx Herb este un utilizator Helium 10 din 2019. Ei sunt specializați în crearea de suplimente vegane, fără gluten și fără OMG. Maxx Herb se angajează să sprijine sănătatea și bunăstarea clienților săi. Produsele lor includ suplimente pe bază de plante sub formă lichidă și pulbere.

A fi în afacerea de suplimente garantează o concurență ridicată! Există mii de concurenți, atât corporații mici, cât și mari, precum și corporații masive de suplimente precum GNC și Vitamin Shoppe.

 

 

Cum ține ștacheta sus Maxx Herb pe o piață atât de saturată? Ei au ales în mod deliberat să iasă în evidență rămânând exclusiv online și profitând de instrumentele care schimbă jocul în favoarea lor, pentru a crea o strategie de vânzări. Și de când Maxx Herb a început să folosească Helium 10, au crescut cu 25% din punct de vedere al vânzărilor.

 

 

Provocarea lansării de anunțuri video sponsorizate cu succes pe o piață extrem de competitivă

Maxx Herb este o întreprindere mică și mijlocie care este pasionată de sprijinirea clienților în călătoria lor de sănătate și bunăstare. Maxx Herb a încredințat puterea instrumentelor Helium 10 pentru nevoile lor Amazon FBA. Fiind client din 2019, este firesc că Maxx Herb a putut să apeleze la Adtomic, platforma de publicitate Amazon Helium 10, pentru a ajuta la măsurarea succesului acestui nou tip de campanie PPC. Maxx Herb a înțeles puterea publicității Amazon, dar nu a fost niciodată sigur cum ar putea funcționa anunțurile video pentru un produs de nișă, cum ar fi suplimentele lichide pe bază de plante.

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2021

Rezultatele

În 30 de zile, campaniile MaxxHerb au avut în medie vânzări de 988 USD, fiecare cu un cost al vânzărilor de publicitate (ACoS- Advertising Cost of Sale) de 20,4%.

 

Noile campanii au reprezentat, de asemenea, 22% din vânzările totale de PPC, în timp ce rulau împreună cu campaniile de produse sponsorizate existente. În mod eficient, chiar dacă sunt noi, au generat aproape un sfert din vânzările totale de PPC în doar 30 de zile!

 

În analiza vânzărilor totale, (organic plus PPC), produsele individuale selectate au înregistrat o creștere medie de 25% a vânzărilor totale și o scădere cu 23% a TACoS (Total ACoS).

 

Acum, rezultatele pot varia în funcție de tipul de produs, categorie sau chiar de cât de multă concurență există, dar pe baza acestor valori, încurajăm cu tărie vânzătorii din toate etapele să profite de campaniile video Sponsored Brand.

 

Sfaturi video de brand sponsorizate

Cunoaște-ți publicul. Conținutul trebuie să fie educativ și demonstrativ.

 

Arată-ți produsul. Prezintă-ți produsul în mod vizibil încă din primele secunde.

 

 

Să fie scurt și concentrat.

 

Anunțurile video sponsorizate sunt locul de încredere al campaniilor PPC pentru orice tip de produs sau industrie.

 

Succes!

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2021