Dacă tot trecem prin perioada asta, am zis să scriu un articol care să vă și ajute, dar să vă și amuze.

E nevoie să râdem, să ne păstrăm o stare de bine și împreună vom învingem situația asta (#stamacasa).

Am să enumăr câteva lucruri pe care le poți vinde online pe Amazon.

  1. Gag gifts

Am văzut, de exemplu, din genul “gag gifts”, un Rotowipe, pe care dacă-l cauți pe Google… îți vei da seama ce e (sau nu e). Ideea e că în vremurile astea unde hârtia igienică e un lux (vorba vine) și internetul e inundat de meme-uri de genul (una bună era: ZEWA a cumpărat GOOGLE), acest cadou amuzant te-ar ajuta să faci bani și cine știe, poate îți vei găsi nișa.

Dacă ești o persoană cu simțul umorului și creativă, sigur o să poți face chestii similare.

 

  1. Benzi desenate rare/ ediții limitate

Aici e un pont bun. Benzile desenate ediții limitate (dacă ai așa ceva sau poți face rost) se vând pe bani mulți. Dacă ai vârsta mea, n-are cum să nu-ți fi plăcut Batman, Spider-Man, Superman, Iron Man sau alți supereroi care în fiecare zi salvează lumea. A, să nu uităm și personajele negative, care sunt construite excepțional. Ideea că benzile desenate sunt doar pentru copii e expirată, adulții sunt la fel de fascinați, pentru că sunt povești extrem de bine scrise.

 

  1. Costum Trump pentru pisici

Iată un alt produs amuzant, care probabil are succes în afară. Un costum pentru pisici cu vreunul dintre politicienii noștri ar atrage o antipatie mult mai mare asupra animalului de companie. Dacă pe Trump mulți nu îl plac și îl contestă, la noi, când vine vorba de politică, ura e cuvântul potrivit din păcate și mare parte din vină o poartă chiar politicienii noștri, dar să nu intrăm în astfel de subiecte.

 

 

  1. Manuale vechi

Cumperi manuale folosite și le vinzi pe Amazon. Sunt multe manuale extrem de utile și mulți caută calitatea conținutului, chiar dacă, să zicem, coperta e puțin deteriorată.

 

  1. Mașină de cusut veche

Și aici, sincer, e un domeniu de explorat, cel al lucrurilor retro. Îți poți face un adevărat brand bazat pe lucruri vechi, sunt mulți pasionați care vor vrea să cumpere. Însă, nu te avânta niciodată, studiază piața mai întâi.

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2019

6. Recuzite de teatru și film

Știu, sună bine, dar probabil e o afacere în care trebuie să investești mult, asta dacă nu cumva ai cunoștințe în domeniul acesta și confecționezi tu anumite constume sau decoruri, și așa se rostogolește bulgărele.

 

7. Păpușă voodoo

O idee bună și amuzantă. Poate ceva personalizat, dar cu acordul celui care va fi în ipostaza “manipulatului”.

 

 

M-am oprit la a enumera 7 produse,  multe dintre ele fiind haioase și care probabil se vor vinde tocmai pentru că aduc un zâmbet pe buzele celui care le cumpără        (sau celui care le primește drept cadou).

 

Dacă tot #stamacasa e bine să ne stimulăm creativitatea și să realizăm că de fapt toată această perioadă este, nu o pierdere de timp, ci un câștig de timp.

Succes!

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2019