Anul 2021 a ├«nceput cu noi provoc─âri ╚Öi speran╚Ťe. Amazon, a╚Öa cum ╚Ötim deja, se adapteaz─â excelent oric─ârei situa╚Ťii ╚Öi asta e, bine├«n╚Ťeles, ├«n avantajul t─âu.

V├ónz─âtorii Amazon de succes nu func╚Ťioneaz─â pe baza unor intui╚Ťii cu privire la ce produse ├«i vor atrage pe cump─âr─âtorii online; se bazeaz─â pe instrumente puternice pentru a ghida deciziile bazate pe date cu privire la ce s─â v├ónd─â, unde s─â ├«╚Öi achizi╚Ťioneze produsele ╚Öi cum s─â le comercializeze.

De fapt, peste o treime din v├ónz─âtorii Amazon spun c─â a avea instrumentele ╚Öi informa╚Ťiile potrivite este esen╚Ťial pentru a deveni profitabil ├«n comer╚Ťul electronic.

Jungle Scout ╚Öi AMZScout sunt dou─â exemple de software Amazon. Ambele platforme ofer─â caracteristici utile ╚Öi asisten╚Ť─â, dar ce prefer─â v├ónz─âtorii, ├«n general, dintre aceastea? Mai precis, vrem s─â ╚Ötim ce platform─â ofer─â date mai precise ╚Öi o experien╚Ť─â mai bun─â a utilizatorului, la cel mai bun pre╚Ť.

Precizia datelor: Jungle Scout sau AMZScout

Pentru a deservi cel mai bine v├ónz─âtorii, instrumente precum Jungle Scout ╚Öi AMZScout trebuie s─â utilizeze date exacte atunci c├ónd ofer─â informa╚Ťii despre rentabilitate. ├Än caz contrar, v├ónz─âtorii risc─â s─â lanseze produse care nu se vor vinde, risipind astfel investi╚Ťiile lor valoroase – at├ót ├«n ÔÇőÔÇőabonamentul software, c├ót ╚Öi ├«n inventarul lor nev├óndut.

 

 

Jungle Scout este de departe, datorit─â personalului ╚Öi a concentr─ârii acestuia pe fiecare decizie pe care o ia un v├ónz─âtor, cea mai bun─â solu╚Ťie ├«n ceea ce prive╚Öte acurate╚Ťea datelor.

Statistica arat─â c─â Jungle Scout are cele mai exacte date, cu peste 60% fa╚Ť─â de cele ale AMZScout.

Din estimări, Jungle Scout este extrem de căutat și pentru că are o rată de precizie de 84%, un procent mai mult decât satisfăcător.

De cealalt─â parte, AMZ Scout are o rat─â de precizie de 56%, ceea ce nu e r─âu, dar, se poate vedea avantajul.

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2020

├Än baza de date a produsului Jungle Scout, utilizatorii pot aplica o varietate de filtre pentru a vizualiza produsele poten╚Ťiale dintr-o anumit─â categorie, metod─â de ├«ndeplinire, pre╚Ť sau alte criterii. Pe m─âsur─â ce utilizatorul parcurge rezultatele c─âut─ârii, instrumentul afi╚Öeaz─â pre╚Ťul net al produselor, taxele Amazon, recenzii ╚Öi alte valori de luare a deciziilor. Aceast─â func╚Ťie indic─â, de asemenea, tendin╚Ťele sezoniere ale v├ónz─ârilor unui produs, astfel ├«nc├ót utilizatorii s─â se poat─â asigura c─â investesc ├«ntr-un produs care se vinde bine pe tot parcursul anului, nu sezonier. Din baza de date a produselor, utilizatorii pot trimite idei de produs c─âtre Product Tracker pentru a le monitoriza performan╚Ťa ├«n timp. ├Än acest fel, v├ónz─âtorii pot distinge oportunit─â╚Ťile de produse viabile de cele care se dezl─ân╚Ťuie.

 

 

Baza de date a produselor AMZScout are caracteristici ╚Öi filtre aproape identice disponibile. Utilizatorii pot selecta categoriile de produse dorite, cuvintele cheie, gama de pre╚Ťuri ╚Öi alte valori. Ca ╚Öi ├«n cazul Jungle Scout, utilizatorii pot trimite poten╚Ťiale idei de produse ├«n Product Tracker pentru a vedea performan╚Ťa v├ónz─ârilor ├«n timp.

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2020

Acum, ca o informa╚Ťie interesant─â, AMZScout fost lansat ├«n 2017 cu dorin╚Ťa de a ajuta v├ónz─âtorii s─â lanseze ╚Öi s─â dezvolte o afacere Amazon durabil─â. CEO-ul s─âu, Paul Ryskov are o experien╚Ť─â ├«n v├ónz─âri ╚Öi marketing digital, cu o pasiune pentru cre╚Ötere ├«n companiile IT din faza incipient─â. AMZScout este o companie multina╚Ťional─â cu angaja╚Ťi la distan╚Ť─â ├«n ├«ntreaga lume, la fel ca ╚Öi Jungle Scout. Valorile lor de baz─â includ cre╚Öterea, munca ├«n echip─â, angajamentul fa╚Ť─â de calitatea instrumentelor noastre ╚Öi valoarea clien╚Ťilor. Similar cu Jungle Scout, AMZScout g─âzduie╚Öte ├«n mod regulat seminarii web c─âtre un public live despre dezvoltarea afacerii tale ┬áAmazon.

 

 

V├ónz─âtorii Amazon se pot a╚Ötepta la un sprijin consistent de la Jungle Scout, fie de la echipa de asisten╚Ť─â pentru clien╚Ťi, fie de la resursele sale online abundente. Echipa de asisten╚Ť─â pentru clien╚Ťi de la Jungle Scout, revizuit─â de top, include v├ónz─âtori de exper╚Ťi Amazon ╚Öi este disponibil─â 24 de ore, 7 zile din 7, pentru a r─âspunde la orice ├«ntreb─âri legate de v├ónz─âtor, de la actualiz─âri de software p├ón─â la politicile Amazon.

Utilizatorii au acces la Academie, o bibliotec─â extins─â de materiale de instruire care ├«i duc pe v├ónz─âtori prin fiecare pas al lans─ârii ╚Öi ├«ntre╚Ťinerii unei afaceri Amazon. ├Än cadrul Academiei, v├ónz─âtorii pot g─âsi videoclipuri informative ╚Öi alt con╚Ťinut educa╚Ťional pentru a profita la maximum de instrumentele Jungle Scout ╚Öi pentru a naviga ├«n alte provoc─âri legate de Amazon.

 

AMZScout ofer─â un curs gratuit de 7 lec╚Ťii pentru a v─â ├«nv─â╚Ťa no╚Ťiunile de baz─â despre v├ónzarea pe Amazon. De asemenea, au un masterclass Amazon Seller mai extins, care este inclus cu un abonament lunar. Este predat de mai mul╚Ťi exper╚Ťi ├«n comer╚Ťul electronic ╚Öi acoper─â sfaturi importante despre g─âsirea de produse profitabile, aprovizionare ╚Öi marketing. A╚Öa cum am men╚Ťionat anterior, acestea ofer─â, de asemenea, seminarii web regulate pe diferite subiecte de v├ónzare Amazon. De╚Öi nu putem vorbi despre calitatea ├«ntregului con╚Ťinut al acestora, orice resurs─â care ofer─â sfaturi despre conducerea unei companii Amazon este un mare plus.

 

Ce e cert, at├ót Jungle Scout, c├ót ╚Öi AMZScout ofer─â utilizatorilor s─âi avantaje dincolo de solu╚Ťiile software ╚Öi materialele de asisten╚Ť─â.

Decizia e a ta, doar tu ├«╚Ťi po╚Ťi da seama care dintre cele dou─â motoare uria╚Öe se muleaz─â pe afacerea ta.

 

Succes!