Trebuie să începem anul încrezători că vom fi mult mai productivi decât în 2021.

În lumea comerțului electronic, schimbarea este inevitabilă. Este un tărâm al evoluției constante, în care vânzătorii Amazon trebuie să fie la curent cu tot ce se întâmplă pentru a stăpâni piața.

Jungle Scout te poate ajuta să începi o afacere profitabilă, să o gestionezi și să o dezvolți – este platforma all-in-one a industriei pentru vânzarea pe Amazon și nu numai. Cu funcții pentru a sprijini cercetarea produselor, pentru a obține recenzii și pentru a eficientiza finanțele și inventarul, Jungle Scout este partenerul perfect pentru succes pe Amazon. În plus, vei primi cea mai bună asistență pentru clienți.

Chiar dacă ești nou în antreprenoriat și vânzări pe Amazon, Jungle Scout îți oferă resursele de care ai nevoie pentru a transforma construirea unei afaceri în realitate.

 

Planuri de prețuri și abonament Jungle Scout

Pe măsură ce vânzarea online devine din ce în ce mai populară, planurile Jungle Scout permit oamenilor să profite de boom-ul comerțului electronic cu instrumente accesibile pentru a-i ajuta să reușească, fără a sacrifica calitatea sau acuratețea datelor.

 

 

Există trei pachete care, în funcție de îți dorești, te vor ajuta enorm în proiectele tale. Acestea sunt:

  1. Basic
  2. Suite
  3. Professional

A ști ce software i se potrivește afacerii tale este o necesitate pentru orice amazonian. Opțiunile de abonament Jungle Scout te ajută să decizi ce instrumente sunt potrivite chiar acum.

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2022

Dacă ești un vânzător cu experiență, cu o echipă de trei sau mai mulți care lucrează cu tine, planul Professional este cel mai bun pariu. Deși poți adăuga utilizatori/locuri suplimentare la planul Suite, este mult mai puțin costisitor să obții acele locuri suplimentare, optând pentru un plan Professional.

În plus, poți seta permisiuni diferite pentru fiecare loc. În acest fel, angajații tăi pot accesa doar ceea ce vrei tu.

Dar dacă ești nou pe Amazon și dorești toate instrumentele pentru a construi o afacere profitabilă – alege un plan Suite.

 

 

 

Indiferent dacă alegi Basic sau Professional, vei avea întotdeauna acces la cele mai precise date din industrie. Fiecare plan include și extensia de browser Jungle Scout pentru Chrome și Firefox.

 

De asemenea, dacă vrei să treci la alt nivel, poți încerca Freedom Builder Bootcamp.

Pentru vânzătorii care sunt gata să se lanseze cu Amazon FBA, Jungle Scout oferă un antrenament unic: Freedom Builder Bootcamp (FBB). FBB te învață dezavantajele vânzării și îți oferă cel mai cuprinzător curs pentru a trage cartea câștigătoare pe Amazon.

 

Doar ți-am dat câteva hint-uri, important e ca tu să descoperi ce i se potrivește brand-ului tău.

 

Voi încheia cu un citat interesant de Richard Branson, fondatorul Virgin Group:

„Orice afacere funcționează în conformitate cu propriile reguli. Există multe feluri prin care poți conduce o companie de succes. Ce a funcționat la un moment dat s-ar putea să nu mai funcționeze a doua oară. Ceea ce toată lumea îți spune că nu ar trebui să faci s-ar putea să funcționeze măcar odată. Nu există reguli generale. Nu înveți să mergi urmând regulile. Înveți făcând și căzând, și tocmai pentru că experimentezi propriile tale căzături, vei ști să te ferești mai târziu de ele.”

 

Succes!

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2022