După cum ai sesizat, tot ce am scris până acum are un singur personaj principal: tu.

Întotdeauna am mers pe a da “hint”-uri, în rest, concluziile trebuie trase de cititor. Chiar dacă ești începător, faptul că ai început să te documentezi înseamnă mult pentru mine, pentru că fundația începe să se clădească.

Subiectul de azi l-aș numi: Feriți-vă de “experți” ! Cum? E o întreagă poveste, dar în principiu, vedeți dacă sunt dispuși să învețe. Dacă nu, feriți-vă! Indiferent cât de bine stăpânești un domeniu, niciodată nu încerca să pari dumnezeu (am scris special cu “d” mic). Trebuie să fii asumat după ce te-ai pus pe studiat și să-ți asculți instinctul.
Dacă e să mă întrebi prietenește, nu am prea văzut experți, am văzut oameni dispuși permanent să progreseze, oameni care muncesc cu seriozitate și care, pe deasupra, dau dovadă de modestie.

 

 

Acum, sunt și foarte multe persoane de la care ai de învățat și e bine să ai tangență cu ideile lor, cu siguranță vor pune o cărămidă la construcția ta.

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2019

Ai auzit probabil de Helium 10 și de modul în care te poate ajuta, dacă nu, știi ce ai de făcut…

Eu, de exemplu, sunt genul de persoană care se documentează din mai multe surse, inclusiv din cărți care au legătură cu domeniul. Poate la început ți se va părea plictisitor, dar vei vedea că odată cu rezultatele, va crește și foamea de a te informa. Și partea cea mai faină e că vei mirosi de la distanță viclenia și impostura.

Un lucru bine făcut, cursurile Amazon Academy  ținute de oameni care au reușit ce și-au propus și care niciodată nu vor încearca să-ți vândă gogoși. Cred că sinceritatea unei persoane se poate citi încă de la primele propoziții rostite și nu cred că e un lucru pe care l-am dobândit eu în timp, cred că fiecare are acest simț.

 

 

Dacă citești titlul acum, după ce am conturat ideea de bază a articolului, începi să scoți la lumină partea ta de implicare. Responsabilitatea e a ta în luarea deciziei, dacă ceva merge prost și ai fost păcălit de vreun “expert”, nimeni nu te poate ajuta, ține de gradul de maturitate la care ai ajuns în acest domeniu.

ATENȚIE! Nu ne referim la cei care lucrează în cadrul AMAZON, de subliniat, acolo nu sunt probleme, mă refer la unii parteneri cu care poți intra în contact și la unii care pretind că sunt mari cunoscători în tainele Amazon-ului, deși nu au habar despre ce vorbesc , încearcă să îți explice cum stă treaba. Cu siguranță nu e ok să fii nici paranoic, dar pentru a evita orice neplăcere, mai bine ia legătura cu persoane avizate, cumpără cursuri “brand”-uite și nu te abate de la drum.  Așa vei căpăta încredere și, la rândul tău, vei avea ocazia să îi sfătuiești pe alții să procedeze la fel.

Și toată această ciclicitate va duce curând la diminuarea șanselor ca cineva să fie păcălit de vreun “expert”.

Îți doresc să ajungi la nivelul de încredere al marelui campion și om,  Muhammad Ali:

“Mi-aș dori ca oamenii să se iubească între ei așa cum mă iubesc pe mine. Ar fi probabil o lume mai bună”

Succes!
Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2019