Ce este FBA New Selection Program?

Programul FBA New Selection ofer─â ÔÇ×reclame sponsorizate gratuite, click-uri promo╚Ťionale, expediere, stocare, elimin─âri ╚Öi return─âri pentru produse noi eligibile pentru o perioad─â limitat─âÔÇŁ. La 1 aprilie 2021, Amazon a lansat aceast─â nou─â caracteristic─â, aparent pentru a-i ajuta noi pe noii v├ónz─âtori.

Exist─â c├óteva cerin╚Ťe la nivel ├«nalt pentru a fi eligibil s─â te ├«nscrii. Re╚Ťine c─â nu te po╚Ťi ├«nscrie dac─â nu e╚Öti eligibil, deci verific─â-╚Ťi cerin╚Ťele de eligibilitate pentru a fi aprobat pentru acest program.

Pentru a avea o idee clar─â asupra termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor acestui program, asigur─â-te c─â verifici direct pe pagina Amazon.

 

Amazon detaliaz─â urm─âtoarele cerin╚Ťe de eligibilitate pentru ca un v├ónz─âtor Amazon s─â se ├«nscrie ├«n program:

Trebuie să fii un vânzător profesionist.

Cei cu un scor IPI (Inventory Performance Index) trebuie s─â aib─â un scor mai mare de 400.

E╚Öti ├«n continuare eligibil dac─â e╚Öti nou ├«n FBA sau dac─â nu ╚Ťi s-a atribuit ├«nc─â un IPI.

Trebuie s─â ├«ndepline╚Öti cerin╚Ťele de eligibilitate la data la care prima unitate nou─â pentru FBA este primit─â de c─âtre depozitele FBA.

V├ónz─âtorii trebuie s─â men╚Ťin─â eligibilitatea ├«n func╚Ťie de to╚Ťi factorii enumera╚Ťi mai sus. Atunci c├ónd unit─â╚Ťile din fiecare ASIN eligibil sunt primite la un centru de ├«ndeplinire, contul t─âu va fi verificat zilnic pentru aceste cerin╚Ťe. De exemplu, dac─â scorul t─âu IPI scade sub 400, vei fi eliminat din program (p├ón─â c├ónd scorul t─âu se va ├«mbun─ât─â╚Ťi peste 400).

 

 

Care sunt beneficiile FBA New Selection Program?

Obiectivul final al Amazonului este de a ├«ncuraja FBA, deoarece aceast─â ini╚Ťiativ─â ├«i ajut─â pe v├ónz─âtori s─â economiseasc─â bani ├«n timpul lans─ârilor de produse noi. Un v├ónz─âtor prime╚Öte urm─âtoarele beneficii ale programului pentru aceste ASIN-uri specifice:

 

Exonerări de taxe pentru stocarea lunară și eliminări gratuite pentru ASIN-uri de dimensiuni standard

Fără taxe lunare de stocare și eliminări gratuite pentru ASIN-uri supradimensionate

Beneficii suplimentare pentru ├«mbr─âc─âminte ╚Öi ├«nc─âl╚Ť─âminte

200 USD ├«n click-uri promo╚Ťionale pentru anun╚Ťuri sponsorizate (numai pentru noi v├ónz─âtori FBA)

Reducere de 100 USD la expediere (numai pentru noi vânzători FBA)

ASIN-urile eligibile au, de asemenea, procesare gratuit─â de returnare p├ón─â la primele 50 de unit─â╚Ťi pentru dimensiuni standard, 20 sau 30 de unit─â╚Ťi pe dimensiuni mari ╚Öi 100 ├«n ├«mbr─âc─âminte ╚Öi ├«nc─âl╚Ť─âminte. Acum, exist─â anumite cerin╚Ťe suplimentare pentru a fi eligibil pentru fiecare dintre aceste beneficii, dar le ofer─â v├ónz─âtorilor un avantaj excelent ├«n timp ce ├«ncearc─â s─â lanseze produse noi!

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2021

De ce ar trebui să mă înscriu?

Dup─â cum am men╚Ťionat ├«n aceast─â postare, exist─â o mul╚Ťime de motive pentru care v├ónz─âtorii ar trebui s─â se ├«nscrie ├«n noul program de selec╚Ťie FBA:

 

  1. Este gratuit

Sună tentant, nu? Ei bine, încearcă-l și ai să te lămurești.

 

 

  1. Este o op╚Ťiune cu risc redus de a testa ╚Öi lansa produse noi.

Vei ob╚Ťine spa╚Ťiu de stocare, return─âri ╚Öi elimin─âri gratuite pentru p├ón─â la 50 de unit─â╚Ťi din orice produs de dimensiuni standard. 50 de unit─â╚Ťi este un lot de testare perfect pentru a vedea dac─â produsul t─âu are potential.

 

  1. Noii vânzători FBA primesc credit publicitar.

 

Odată ce publicitatea devine o parte din ce în ce mai importantă a lansării unui produs pe Amazon, fiecare dolar contează, mai ales atunci când nu provine din propriul buget.

 

Una peste alta, aceasta este o caracteristic─â nou─â, pe care v├ónz─âtorii ar trebui s─â o ├«ncerce. Amazon face un efort pentru a ajuta v├ónz─âtorii s─â lanseze produse de c├ónd au ├«nchis Programul Early Reviewer. ├Änscrierea este simpl─â, iar men╚Ťinerea eligibilit─â╚Ťii tale este cu adev─ârat doar baza pentru dezvoltarea unei afaceri de succes pe Amazon.

 

Închei cu un citat(sincer, nu știu dacă l-am mai folosit în vreun articol, dar nici nu contează dacă îl repet) foarte drag mie:

ÔÇťMul╚Ťi dintre cei care e╚Öueaz─â ├«n via╚Ť─â sunt persoane care nu au realizat c├ót de aproape au fost de succes ├«n momentul ├«n care au renun╚Ťat.ÔÇŁ – Thomas A. Edison

 

Succes!

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2021