Mi-a plăcut mereu să spun că suntem cu toții amazonieni.

Da prietene, împreună formăm o comunitate de antreprenori care au renunțat la programul 9-17 și au reușit să adere la o nouă filozofie.

Amazon e o platform serioasă, pentru că poți explora activitatea independentă prin intermediul comerțului electronic, evitând astfel cheltuielile generale ale comerțului cu amănuntul și reducând unele dintre barierele din calea succesului în afaceri.

Acum, am să vă spun, conform statisticilor, de ce unii colegi au ales să devină amazonieni.

* Aproape 45% dintre vânzători au declarat că și-au început afacerea pe Amazon, deoarece erau interesați de o nouă formă de ocupare a forței de muncă sau de venit care să înlocuiască locul de muncă sau salariul actual. A lucra pentru tine are o mulțime de avantaje, iar vânzătorii citează de obicei capacitatea de a-și face propriile ore ca un motivator important în deciziile lor de a deveni antreprenori.

Și, gândește-te că, până la urmă, dacă muncești pentru tine ai  libertatea de a petrece timp de calitate cu familia și cei dragi.

 

*Lucrul de la distanță

Într-o notă similară, aproximativ 40% dintre vânzători au menționat dorința de flexibilitate pentru a lucra oriunde sau pentru a călători. Sunt oameni care știu să își gestioneze timpul și să se bucure de viață. Pentru ei, Amazon e o mare gură de oxigen.

 

*Din curiozitate

Mulți dintre vânzători au început comerțul  electronic din curiozitate. Au zis: “ia să vedem despre ce e vorba” și au reușit să vadă despre ce e vorba .

 

*Pentru a -și extinde afacere

Sunt antreprenori care au mirosit, ca niște rechini, sânge proaspăt și atunci au profitat de ce oferă Amazon aducând un plus valoare.

 

 

*Să scape de job-ul actual

Există colegi care n-au mai suportat munca multă (uneori pe bani puțini) și s-au ambiționat să devină antreprenori. Alții, care câștigau bine, s-au săturat de monotonie și au vrut o schimbare.  Și, mai sunt cazurile în care, pentru unii, faptul că sunt la vârsta pensionării nu e îndeajuns. Nu vor să trăiască decât din pensie și să se mulțumească așa, cu ziua în care poștașul le sună la ușă, drept urmare, și-au creat o afacere pe Amazon.

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2020

*Au nevoie de bani

Având ceva economii și culegând informațiile necesare, mulți participând la cursurile AMZ Academy, au reușit să câștige mai mult decât au sperat. Credeți că mulți nu au fost sceptici la început? O, sunt convins, dar… rezultatele lor vorbesc de la sine.

 

 

*Ca hobby

Da, sunt oameni cu foarte mulți bani, pentru care Amazon reprezintă o nouă cale. Le place munca, le place această nouă modalitate de a face bani și vor să exploreze cât mai mult cu putință. Acești oameni sunt de apreciat, pentru că ei își doresc zilnic să învețe, să devină mai buni și să le demonstreze celor din jur că un om de succes este muncitor, serios și pasionat.

 

M-am gândit dacă să scriu și despre motivele pentru care unii colegi renunță, dar, sincer, nu am vrut. Mentalitatea de învingător e esențială. Desigur, nu a spus nimeni că e ușor sau că, dacă devii amazonian o să curgă banii din cer, doar pentru că ai dat două click-uri. Nu, tot timpul trebuie să muncești, totuși, ce e drept, muncești cu folos și atât cât trebuie, pentru că, după părerea mea, nu există timpi morți când acumulezi informații și faci totul cu pasiune.

 

 

Succes!

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2020