Cum sa Te Protejezi de Atacatorii de pe Amazon – Hijackers

 

 

Cine sunt ACEȘTI HIJACKERS ?

 

Hijackerii sunt persoanele care au subcotat prețul tău suficient pentru a fura Buy Box-ul de la tine. În mod tipic, aceștia sunt falsificatori chinezi, boți care rulează pe un algoritm sau chiar americani care încearcă să pună piedică succesului tău pe Amazon.

 

 

Al doilea tip de atacatori de pe Amazon

 

În mod similar, există și vânzători cunoscuți ca LEECHES (lipitori) .

Aceștia nu dețin de fapt Buy Box-ul, dar sunt la fel de enervanți.

Mulți dintre acești dăunători sunt boots fără istoric sau feedback, dintre care majoritatea au lansat un cont nou înainte de a începe să te atace.

 

Ce poți să faci cu privire la acești atacatori de pe Amazon?

 

Nu poți doar să ridici din umeri și să spui ceva de genul: “Așa este astăzi piața online. Nu pot face nimic în privința asta. ”

Niciodată nu renunța la afacerea ta! Ai petrecut prea mult timp încercând să ai o listare perfectă a produsului tău pe Amazon.

E timpul să îți aperi afacerea.

 

TOP 3 STRATEGII PRIN CARE SA TE PROTEJEZI DE ACESTI ATACATORI

 

Înainte de acestea, trebuie să-i trimiți un e-mail acestui atacator și să îl rogi să renunțe la aceste tactici, să îți retragă listingul de pe pagina sa.

Acest e-mail va fi trimis de pe contul tău de vânzător.

 

Strategia 1: Scrisoarea de amenințare

 

Eficiența unui astfel de e-mail este foarte surprinzătoare!

Trebuie să trimiți e-mailul din Contul tău de Cumpărător Amazon, care ar trebui să fie diferit de contul vânzătorului pe care l-ai folosit pentru a trimite cererea de retragere.

Când atacatorul observă ca primește mai mult de o avertizare din două surse diferite, cu siguranță îl pune pe gănduri și poate să renunțe la astfel de tactici.

Cu siguranță vei fi foarte nervos să vezi că ești victima acestor tactici și poate vei fi tentat să îi vorbești urât acestui atacator, dar te sfătuim să te calmezi și apoi să scrii această scrisoare. Formuleaz-o cât mai profesionist, fără a folosi injurii, pentru ca să nu se întoarcă totul împotriva ta.

Scopul tău este să spui cu claritate că atacatorul va fi în pericol dacă nu va înceta să-ți deturneze lista de produse Amazon.

 

 

Strategia 2: Raportează atacatorii către Amazon

 

Când  întâlnești atacatori pe Amazon, primul tău instinct ar putea fi să îi raportezi.

Cu toate acestea, este mai bine să folosești acest lucru ca a doua armă de apărare. Această abordare este extrem de eficientă pentru bots, deoarece acestea sunt destul de identificabile ca frauduloase atunci când ceri verificarea contului lor.

Acest lucru nu funcționează la fel de bine pentru falsificatori, în principal pentru că ei practic fac o carieră în afara termenilor Amazonului și pot părea legitimi. Sunt practic mincinoși profesioniști.

Tot ce trebuie să faci este să trimiți prin e-mail performanța / activitatea vânzătorului.

 

 

Strategia 3: Testul contului Amazon Hijackers Buy

 

Una dintre metodele anterioare ar fi trebuit să te ajute să rezolvi problema.

Dacă nu, e timpul să treci la arme mai puternice.

Procesul poate dura mai multe zile, iar dacă de fapt ai un registru de mărci, ar fi mai bine să depui o cerere de încălcare a mărcii comerciale.

Dacă pur și simplu nu ai timp să-ți controlezi înregistrările 24/7, instrumente cum ar fi AMZAlert pot ține un ochi vigilent pe vânzările tău în permanență.

La sfârșitul zilei, indiferent dacă angajezi un gardian de securitate online sau verifici telefonul la fiecare 15 minute, supravegherea se va încheia cu rezultate.

 

 

Muncești din greu pentru a-ți atinge scopul și nu ar trebui să îi  permiți niciunui răufăcător cibernetic să te fure. Acești atacatori sau hoți pot apărea și înainte de a-ți lista produsul. Afla mai multe despre cum să îi ții departe de tine, din acest articol