Cum sa castigi 1000 de dolari pe zi din Amazon cu un singur produs?

Articol dedicat celor care vor sa faca urmatorul pas

 

 

Amazon Business nu este pentru oricine, iar dacă tu ești unul dintre cei care reacționează cu neîncredere la oportunitățile care apar în aceasta era modernă, mai mult ca sigur acest articol nu este pentru tine.

 

De fapt, acest articol se adresează mai mult celor care deja s-au apucat să vândă pe Amazon și vor să facă trecerea la următorul nivel dar și celor care sunt la început și vor să înceapă în forță.

 

În rândurile ce urmează vă prezentam o strategie îndrăzneață care tinde să nu respecte întocmai principiile de bază ale seller-ului  începător de pe Amazon, dar facem asta, pentru că o abordare îndrăzneață și diferită nu strică niciodată, iar voi, cei care ne urmăriți trebuie să o aveți în vedere cel puțin pentru viitor dacă nu pentru acum.

 

Găsește un produs care se vinde pentru un preț mare de obicei.

 

Când ajungi la un anumit nivel, trebuie să îți schimbi puțin gândirea si sa acționezi diferit pentru a te putea diferenția de restul. Odată ce ai început cu primul produs mic, așa cum e logic, poate e momentul să treci la lucruri mai serioase și sa faci pasul către profituri mai mari. Toate acestea, cu ajutorul unui produs care se vinde la un preț mare.

 

Alege un produs mare și greu, atât la propriu cât și la figurat.

 

Aici se realizează diferența și se face trecerea de la un vânzător începător la unul profesionist. Aici, rupem puțin mai mult barierele pe care ni le impunem și trecem la următorul nivel. Trecem de la produse care ne aduc un profit de 2-3 dolari maxim, la produse care ne pot aduce până la 100 de dolari profit dintr-o singură vânzare.

 

De ce să facem asta?

 

Există o taxă minimă și “garantata” pe care Amazon ți-o ia din cont, indiferent cât este prețul produsului tău. Așadar, cu cât produsul tău se vinde mai sus de acea taxă, cu atât profitul tău este mai mare.

 

În loc să te concentrezi să vinzi mai mult pentru mai puțin, vei vinde produse mai mari, poate mai puține, dar pentru profit mai mare. Un produs care se vinde la peste 50 de dolari și cât mai aproape de 100 de dolari îți poate oferi un profit de la 20 la 60 de dolari. Astfel, ai posibilitatea să investești mai mult în “ppc” și ai oportunitatea să investești mai mult și în brand pentru a îți mari profitul.

 

Profiturile de mii de dolari zilnice se fac având astfel de produse. Poate la început nu sunteți interesați de aceste produse, dar trebuie să știți că și această variantră există și este la îndemâna oricui, mai ales după ceva timp petrecut pe Amazon.

 

Găsește un produs care se vinde repede, care este la mare căutare (high sales velocity)

 

Asta înseamnă ca un produs să se vândă de mai multe ori într-o zi. Un produs care se vinde repede. Un produs care este dorit de cât mai mulți. Înțelegeți ideea.

 

Mulți vor spune că e foarte greu să găsești un produs MARE care să se vândă și repede și de mai multe ori pe zi, dar există astfel de produse și o persoană care vrea să facă următorul pas în Amazon business va prefera să se concentreze pe un astfel de produs. Dupa ce ajungi să te familiarizezi destul de mult cu această afacere, vei dori să îți mărești profitul pentru că până la urmă de asta ești aici. Când va veni acel moment, această strategie te va ajuta.

 

Este mult mai profitabil să petreci o lună sau chiar două în căutarea acestui produs decât să te mulțumești cu un produs găsit în câteva zile sau într-o săptămână, dar care îți produce doar câțiva dolari la o vânzare.

 

Când vei înțelege exact și îți va intra în sânge acest business de pe Amazon, strategia produsului MARE îți va surâde foarte mult. Cu această strategie nu te vei mai chinui să apari în first page cu produsul tău micuț, pentru că, competiția este foarte mică pe această nisă.

 

Foarte puțini oameni aleg să înceapă cu această metodă sau chiar să continue cu ea. Dar tu, dacă deții capitalul necesar și îți dorești să ai profit de câteva mii de dolari zilnic, poți face acest pas.

 

Există niște povești de success pe Facebook și în mediul online românesc, cu persoane care câștigă câteva milioane de dolari anual din Amazon business. Majoritatea folosesc această strategie. Lor, această strategie le-a adus succesul acesta enorm. Metoda cu produsul mic este foarte bună pentru început. Nici nu recomandăm unui începător să pornească la drum altfel decât cu această metodă logică a produsuli mic, dar pe viitor, pentru câstiguri substanțiale, metoda produsului MARE este cea de care ai nevoie.

 

Cum găsim acest produs?

 

Aceasta este întrebarea. A găsi sau a nu găsi acest produs. Când ești hotărât să faci acest nou pas și să treci la următorul nivel, te așteptam alături de echipa noastră. Daca deja esti in echipa noastra, nu ezita san e contactezi sis a ne spui despre noua ta strategie. Există foarte multe căi prin care se ajunge la acest produs și vei avea acces la toate aceste cai și la multe alte informații, alăturându-te comunității AMZ Academy.

 

Un om informat face cât doi. Nimeni nu îți garantează succesul peste noapte dar noi îți garantăm ca prin munca serioasă, orele, zilele și lunile investite în Amazon se vor converti în profit, iar 1000 de dolari pe zi, poate fi doar începutul.