╚śtim cu to╚Ťii c─â exist─â o cantitate foarte mare de informa╚Ťii ╚Öi c─â nu toate sunt utile, ba dimpotriv─â.

Grupurile de Facebook

E important să cunoști foarte bine grupurile, să le studiezi și să le verifici veridicitatea.

Pentru mul╚Ťi v├ónz─âtori de comer╚Ť electronic, grupurile Facebook ofer─â un spa╚Ťiu accesibil pentru a crea rela╚Ťii cu antreprenori care au acelea╚Öi idei ╚Öi pentru a ├«nv─â╚Ťa elementele de baz─â ale v├ónz─ârii pe Amazon sau Walmart.

Cu toate acestea, multe dintre aceste comunit─â╚Ťi risc─â s─â cad─â ├«n fr─âm├ónt─âri imediat. De exemplu, am v─âzut o mul╚Ťime de grupuri Facebook ├«n care administratorii lor ini╚Ťiali ├«╚Öi abandoneaz─â grupul, l─âs├ónd comunitatea ├«ntr-o dezinformare total─â ╚Öi, sincer, asta ├«nseamn─â haos.

Exist─â ├«nc─â o mul╚Ťime de comunit─â╚Ťi de re╚Ťele sociale organizate ╚Öi bine admininstrate pe Facebook. Dar doar pentru c─â ceva este bine pus cap la cap nu ├«nseamn─â c─â este util.

 

Problema frecvent─â cu grupurile Facebook?

 

Dezinformare cu privire la r─âspunsuri. Aminte╚Öte-╚Ťi, ├«n multe dintre aceste comunit─â╚Ťi, aproape oricine poate r─âspunde la ├«ntreb─ârile v├ónz─âtorilor mai noi. Doar pentru c─â faci parte dintr-un grup specializat ├«ntr-un subiect nu face ca fiecare membru al grupului s─â fie infailibil!

 

Perspectiv─â ac╚Ťionabil─â

 

Verific─â dac─â grupurile tale de Facebook au moderare 24/7. C├óte post─âri de tip spam (post─âri irelevante despre bitcoin sau publicitate sleuth) vezi ╚Öi c├ót de repede sunt ╚Öterse? Dac─â aceste post─âri r─âm├ón pe pagin─â mai mult de o zi sau dou─â, acesta poate fi un red flag! Nu ar trebui s─â vezi infractori recidiv├ónd ├«n jurul grupurilor tale de pe Facebook de comer╚Ť electronic.

 

├Änseamn─â asta c─â ori de c├óte ori vezi un r─âspuns inexact ├«ntr-un grup de Facebook, ├«ntregul grup este o ├«n╚Öel─âtorie? Desigur c─â nu! Cu c├ót mai mul╚Ťi oameni se al─âtur─â unei comunit─â╚Ťi, cu at├ót vor exista mai multe varia╚Ťii de opinii. Perspective diferite sau informa╚Ťii gre╚Öite sunt un lucru. Informa╚Ťiile false prezentate ca Evanghelie sunt cu totul altceva.

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2022

Bloguri și podcasturi

Aceste dou─â medii sunt poate cele mai suprasaturate din industria comer╚Ťului electronic. Internetul este, f─âr─â ├«ndoial─â, util pentru multe lucruri, dar ofer─â ╚Öi unor voci o scen─â pe care nu ar trebui s─â o aib─â neap─ârat.

 

Problema?

C├ónd ├«i oferi fiec─âruia propriul microfon, te po╚Ťi a╚Ötepta ╚Öi la ni╚Öte c├óntece proaste.

 

Perspectiv─â ac╚Ťionabil─â

Va suna prea simplificat, dar este cu adev─ârat cea mai bun─â prim─â linie de ap─ârare.

Ascult─â!

 

Exist─â condi╚Ťii de v├ónzare Amazon ÔÇ×inventateÔÇŁ care plutesc ├«n industrie? Cel mai sigur! ÔÇ×Perioada lunii de miereÔÇŁ, ÔÇ×IndexareÔÇŁ, ÔÇ×Strategia lunii de miere din MaldiveÔÇŁ. De╚Öi ace╚Ötia nu sunt termeni oficiali Amazon, ei sunt ├«nc─â accepta╚Ťi ├«n general ca vocabular legitim (cu adoptare ├«n mas─â) pentru v├ónzarea pe Amazon.

 

Totu╚Öi, este important s─â fii atent, foarte atent. Dac─â auzi ceva ce ├«╚Ťi sun─â necunoscut, documenteaz─â-te. Dac─â ├«nt├ólne╚Öti publica╚Ťii care ├«ncearc─â s─â for╚Ťeze termeni noi, inventa╚Ťi, ├«narmeaz─â-te cu o precau╚Ťie extrem─â.

 

 

Asigur─â-te c─â urm─âre╚Öti pe cine trebuie. Nu te l─âsa prins ├«n oceanul de informa╚Ťii. Dac─â urm─âre╚Öti 15 bloguri, s-ar putea s─â-╚Ťi petreci prea mult timp inger├ónd ╚Öi nu suficient timp pentru a digera.

 

Aminte╚Öte-╚Ťi: nu prelua niciodat─â mai multe informa╚Ťii dec├ót vei putea procesa.

 

Succes!

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2022