Creare Cupoane de Reducere – Lansare Produs

 

Cum sa creezi cupoane de reducere in Amazon Seller Central?

  1. Intri in contul de Amazon Selller, apoi alegi din Tab-ul Advertising / Promotions, Percentage Off si apoi Create.
  2. Conditii:

Buyer purchases / At least this quantity of items: 1  Alegem valoarea 1, pentru ca acest cupon sa fie valabil pentru un singur produs. Putem sa alegem si alte cantitati in functie de care clientul primeste o reducere din partea noastra.

Ex: Cumperi 2 ai reducere de 15% OFF, Cumperi 3 ai reducere de 20% OFF etc.

Purchased items: alegem produsul pentru care dorim sa pregatim cupoanele; (Entire catalog – adica cuponul se aplica la toate produsele prezente in stocul nostru, Create a new product selection – alegem pentru ce produse sa oferim cuponul

Buyer gets: Percent off, adica reducerea efectiva pe care o oferim clientului.

  1. Stabilim perioada de valabilitate a cupoanelor:

Start date (data de inceput) si End data (data pana cand valabile). Va fi o diferenta de 4 ore, in viitor, pana cand cupoanele vor fi valabile. (ora de baza: PST = Pacific Standard Time, ex. ora Los Angeles ) Am creat Campania la ora din Romania, 22:30, atunci ora din SUA este 12:30 PM la care adaugam inca 4 ore, deci Campania va fi activa incepand cu ora 16:30 PM din SUA. (ora 02:30 AM din Romania)

  1. Additional options: Claim Code: Single, apoi One redemption per customer  (cuponul sa fie folosit o singura data de client) si Exclusive

ATENTIE! Inainte de a crea un cupon, trebuie NEAPARAT sa protejati stocul vostru de produse, prin limitarea cantitatii maxime pe care un client o poate achiziona.

Cum? Inventory / Manage Inventory / Intram pe produsul nostru / Edit / Offer / Max. quantity: intre 3 si 5.

Pentru orice nelamurire sau propunere, scrieti-mi la kodro@amzacademy.ro !

Mult succes!