Textul de astăzi deși e amuzant, conține și lucruri din care poți trage anumite concluzii.

Majoritatea lucrurilor sunt comandate pentru că ai nevoie de ele urgent sau pentru că pe viitor, ești sigur că te vei folosi de respectivele produse. După cum vom vedea, există și cumpărători care uneori se distrează când cumpără, fie au prea mulți bani, fie vor să facă un cadou interesant, fie nu știu, nu au toate țiglele pe casă (ceea ce nu înseamnă neapărat un lucru rău).

Am să scriu denumirea produselor și am să te rog să le cauți tu dacă dorești:

1. “Finger Hands.” Utilitatea lor? Probabil skandenberg cu degetele. Sincer, poate i-ar amuza pe copii un astfel de cadou, dar dacă mă gândesc mai bine… probabil i-ar speria.

2.”Gândaci vii.” Te simți prost când vecinii îți spun că au gândaci de bucătărie? Sau te simți singur și nu ai cu cine împărți casa? Cumpără gândaci, pe care, de preferat ar fi să-i lași prin curte, să aibă cu ce să se hrănească. Nu prea suportă viața de la bloc.

3.”Vinul pentru pisici.” Desigur, nu conține alcool și e special conceput pentru a fi savurat de către pisicuța ta. Înțeleg și de ce, pisicile sunt destul de reci cu stăpânii și trebuie creată o legătură mai puternica și cum faci o astfel de magie, dacă nu la un pahar de vin.

4.”Nimic-pentru persoana care are totul.” Asta deja e chiar o super idee de cadou. Deși îi aduci NIMIC, de fapt e substanță în acest dar, cel puțin îi aduci zâmbetul pe buze, sărbătoritului.

 

5. “Săpunul în formă de broască, pe nume Stephen.” Te poți spăla cu broscuța Stephen în fiecare zi și nimeni nu va spune că ești ciudat… pentru că nu veu spune nimănui.

6.”Urină de coiot.” Aici încerc să scriu o descriere și pur și simplu nu pot. Poate e folosit pentru a astupa mirosul unor psihologi care ți-au luat urma de ceva vreme.

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2019

7.”Lumânări pentru stângaci.“ Te-ai gândit într-un moment de romantism, când ai aprins lumânarea parfumată, că persoan de lângă tine e stângace? Nu, nu te gândești decât la tine!

8. „Ascuțitoare în formă de nas.” E chiar normal acest produs, doar dacă nu cumva te-ai gândit să-l comanzi la pachet cu urina de coiot.

9.”Beer Savers.” Nu prea merge tradus acest produs, care constă într-un set de căpăcele de silicon ce se aplică atunci când n-ai reușit să-ți termini berea. Da, mie mi se întâmplă, deși nu merg cu gleznele goale, pur și simplu nu prea beau.

10.”The GlowBowl Fresh.” Ăsta e un next level. Îți transformă baia într-un loc feeric. Ridici capacul de la WC și luminează într-una din cele 13 culori pe care le-ai ales. Probabil s-au gândit la cei care, somnoroși fiind, își mai fac nevoile pe lângă. Oricum, să ai un așa produs, îți va aduce mulți curioși care vor vrea să stea la tine peste noapte.

 

Prieteni, luați acest articol care conține produse adevărate, ca pe un mod de a vedea lucrurile altfel, cu puțin umor, avem nevoie, altfel riscăm să ajungem niște triști, preocupați de greutățile vieții.
Charlie Chaplin spunea: “O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută.”

Succes!
Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2019