Cea mai grea parte a vânzării pe Amazon este, ei bine, să-ți dai seama ce să vinzi pe Amazon.

Este posibil să ai ceea ce crezi că este o idee grozavă pentru un produs, dar vânzătorii inteligenți se bazează pe DATE – nu întotdeauna pe instinctele lor – pentru produsele în care să investească.

Acest lucru este valabil mai ales în T3, când clienții fac atât cumpărături pentru produse de vară și se pregătesc pentru lunile de toamnă.

Cum decizi ce să vinzi? De unde știi ce cumpără consumatorii în această perioadă a anului? Cât de mult stoc ar trebui să cumperi?

 

Ce să vinzi pe Amazon FBA în Q3

Pe măsură ce ne îndreptăm spre inima verii, pe ce tipuri de produse își vor cheltui banii consumatorii?

 

În timp ce majoritatea categoriilor de pe Amazon se vând bine în această perioadă a anului, câteva produse ies în pentru lunile iulie, august și septembrie.

 

  1. Costumele de baie pentru bărbați și femei

Am menționat aceste tipuri de produse pentru T2, dar vânzarea costumelor de baie atât pentru bărbați, cât și pentru femei este încă o modalitate excelentă de a face proft. Consumatorii care nu și-au cumpărat costume de baie noi înainte de începutul verii le pot cumpăra în continuare în perioada de vârf.

 

 

  1. Produse legate de nunta

Mii de cupluri și-au amânat nunta în ultimii doi ani, așa că ar trebui să te aștepți să vezi multe cupluri care se căsătoresc în sfârșit în 2022. Nunțile au loc de obicei vara, dar și în septembrie și octombrie, așa că acum este un moment excelent pentru a planifica diverse produse de nuntă pentru a le oferi soluții celor proaspăt căsătoriți, domnișoarelor de onoare și invitaților de la nuntă.

Există sute de oportunități de a vinde produse legate de nunți, cum ar fi decorurile de nuntă, cărțile de oaspeți, ținutele, decorațiunile pentru tort, cadourile de nuntă și rechizitele pentru evenimente.

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2022
  1. Rechizitele pentru întoarcerea la școală

Pe măsură ce vara se încheie, părinții și elevii vor căuta rechizite pentru pregătirea noului an școlar. La începutul verii, vânzătorii ar trebui să înceapă să caute și să-și aprovizioneze rechizitele școlare pentru a le oferi elevilor în august și septembrie.

 

  1. Decor exterior

Decorul în aer liber poate însemna multe produse diferite: iluminat bazat pe energie solară, covoare de exterior, mobilier de terasă, statui de grădină etc. Deoarece 60% dintre consumatori intenționează să petreacă mai mult timp acasă în 2022, 30% își vor decora și îmbunătăți casa.

 

 

  1. Produse și consumabile de 4 iulie

4 iulie sau Ziua Independenței este o sărbătoare federală din SUA care comemorează Declarația de Independență a Statelor Unite. La fel ca Ziua Memorialului, cetățenii vor face un grătar sau se vor întâlni cu prietenii și familia.

Această sărbătoare populară vine cu achiziționarea de cantități mari de rechizite pentru petreceri cu tematica Statelor Unite.

 

În concluzie, începe să te pregătești de acum și află ce tipuri de produse poți oferi online pentru a face un profit substanțial în perioada ce urmează.

 

Succes!

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2022