Ce poți să vinzi pe Amazon în Trimestrul 2 (T2).

Pe măsură ce ne îndepărtăm de lunile reci de iarnă și se apropie sezonul cald, pe ce tipuri de produse își vor cheltui banii consumatorii?

În timp ce majoritatea categoriilor de pe Amazon se vor vinde bine în această perioadă a anului, câteva produse ies în evidență pe măsură ce vremea se încălzește și oamenii își fac planuri pentru vară.

 

  1. Produse de Paște

Paștele cade pe 17 aprilie anul acesta la catolici și pe 24 aprilie la ortodocși, ceea ce înseamnă că mai ai timp suficient pentru a-ți procura bunuri în trend pentru a le vinde pe Amazon. Poți vinde o mare varietate de articole de Paște, nu doar bomboane. Gândește-te la jucării mici, cadouri viu colorate, cărți cu activități și alte chestii de umplut de coșurile de Paște.

 

Ce poți vinde? Aruncă o privire în magazinul tău local și probabil că vei găsi un întreg culoar de produse preferate de Paște gata de a fi revândute pe Amazon: bomboane festive, ouă de plastic umplute, coșuri tematice, animale de pluș, jucării de colecție și multe altele.

 

 

  1. Rochii de vară

Consumatorilor le place să cumpere haine noi pentru lunile de primăvară și vară. Cel puțin așa ne spun datele. Produsele care au crescut în popularitate în timpul T2 sunt în categoria de îmbrăcăminte pentru femei – mai precis, rochii de vară.

Deși aceasta poate fi o categorie de produse competitivă pentru a vinde, există, fără îndoială, o cerere mare pentru moda de vară. Dacă ești un vânzător Amazon cu experiență, care nu se teme de concurență (sau de a vinde haine), aceasta poate fi o oportunitate fantastică.

Rochiile de vară ar fi un produs excelent pentru orice model de afaceri pe care îl urmărești pe Amazon. Poate că ești un designer de modă care poate crea un stil de vară nou-nouț folosind o marcă privată; sau poate că ești pur și simplu un distribuitor en-gros care caută produse în tendințe pentru a vinde. Oricum, există o bază puternică de clienți care caută să facă cumpărături de sezon.

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2022
  1. Costume de baie si accesorii de plajă

Acesta poate fi încă un lucru evident dacă ești aprobat să vinzi în categoria de îmbrăcăminte pe Amazon. Aprovizionarea cu costume de baie atât pentru bărbați, cât și pentru femei poate fi o modalitate excelentă de a încasa sume frumușele.

 

 

Dacă nu ești aprobat să vinzi îmbrăcăminte sau nu te simți confortabil să vinzi în această categorie, există o mulțime de alte subcategorii legate de perioada verii. Acestea includ accesorii de plajă, cum ar fi prosoape, loțiune de bronzare, genți de plajă, articole esențiale de vacanță și jucării de plajă – lista este destul de mare.

Aproape fiecare cuvânt cheie din fiecare dintre aceste liste are o tendință ascendentă. Aceste informații ne spun că acum este momentul să ne facem aprovizionarea, deoarece vremea se încălzește și consumatorii se îndreaptă către plajă.

 

  1. Accesorii de călătorie

Călătoriile au revenit! Pe măsură ce consumatorii se simt din ce în ce mai încrezători să reia călătoriile, vor avea nevoie de echipamentul potrivit înainte de a se aventura din nou în lume.

Există multe produse pe care le puteți oferi consumatorilor care doresc să se întoarcă la drum sau să-și ia zborul.

 

Sper că ți-ai făcut o idee despre produsele care vor merge în următoarea perioadă.

 

 

Succes!

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2022