Există o confuzie cu privire la ceea ce înseamnă automatizarea Amazon.

Si unii pot chiar s─â nu aib─â ├«ncredere ├«n concept. ├Änseamn─â automatizarea sarcinilor ╚Öi proceselor specifice ale afacerii tale Amazon? Sau ├«nseamn─â s─â angajezi o agen╚Ťie pentru a construi o afacere Amazon pentru tine? Ei bine, poate ├«nsemna ambele.

Ce este Amazon Automation?

Amazon Automation poate avea semnifica╚Ťii diferite ├«n func╚Ťie de situa╚Ťie. Poate ├«nsemna angajarea unei agen╚Ťii care s─â construiasc─â ╚Öi s─â conduc─â un magazin Amazon pentru tine sau poate ├«nsemna automatizarea sarcinilor ├«n cadrul afacerii tale existente.

 

Agen╚Ťie de Amazon Automation

C├ónd aud ÔÇ×automatizare AmazonÔÇŁ, m─â g├óndesc la un autoproclamat guru Amazon care ├«ncearc─â s─â-mi v├ónd─â un vis , o afacere la cheie cu flux de numerar. ┬áÔÇ×Tot ce trebuie s─â faci este s─â ne dai 20.000 de dolari, iar noi ne ocup─âm de restul!ÔÇŁ Departe de adev─âr!

├Än Amazon ╚Öi ├«n spa╚Ťiul comer╚Ťului electronic, ├«n aceste zile, mul╚Ťi oameni ├«ncearc─â s─â ├«╚Ťi v├ónd─â un curs sau un serviciu, a╚Öa c─â noii v├ónz─âtori trebuie s─â fie aten╚Ťi ├«n privin╚Ťa modului ├«n care ├«╚Öi investesc banii.

 

G├óndul de a investi bani ├«ntr-o afacere Amazon profitabil─â, f─âr─â prea mult efort, sun─â grozav, dar trebuie s─â fii sigur c─â acea companie cu care te g├ónde╚Öti s─â lucrezi este de renume ╚Öi nu ├«╚Ťi va pierde toat─â investi╚Ťia.

 

 

Multe servicii de automatizare Amazon pretind c─â fac urm─âtoarele pentru tine:

Cerceteaz─â un produs cu cerere mare ╚Öi concuren╚Ť─â sc─âzut─â

Contactează și negociază cu furnizorii

Gestioneaz─â livrarea de la furnizor c─âtre Amazon

Configureaz─â contul Amazon

Creează și optimizează listările Amazon

Gestioneaz─â campaniile PPC

Gestionează întreaga afacere

Unii fac asta? Sigur, dar trebuie s─â fii sigur c─â acea companie cu care lucrezi ╚Ötie cu adev─ârat ce face. Dac─â ├«ncearc─â tactici de tip black-hat pentru a-╚Ťi clasifica produsele, alege un produs cu performan╚Ťe slabe sau trimite articole de la al╚Ťi retaileri, contul t─âu Amazon ╚Öi investi╚Ťia s-ar putea pierde.

├Änainte de a investi ├«ntr-o afacere Amazon f─âcut─â pentru tine, cerceteaz─â bine istoricul companiei ├«n prealabil ╚Öi caut─â informa╚Ťii oneste ╚Öi impar╚Ťiale despre serviciul pe care ├«l furnizeaz─â.

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2022

Automatizarea sarcinilor

Automatizarea Amazon poate ├«nsemna ╚Öi automatizarea unor sarcini specifice pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi eficien╚Ťa, performan╚Ťa v├ónz─ârilor sau pur ╚Öi simplu eliberarea de timp. Automatizarea permite v├ónz─âtorilor s─â se concentreze pe mai multe strategii de nivel ├«nalt pentru a dezvolta afacerea, ├«n loc s─â piard─â timpul cu munca de uzur─â, obositoare.

 

68% dintre vânzătorii Amazon își automatizează deja o parte semnificativă a afacerilor folosind FBA.

 

Automatizarea Amazon este o înșelătorie?

Nu, automatizarea Amazon nu este o înșelătorie. Dacă ești interesat de un tip de serviciu făcut pentru tine, trebuie să te asiguri

c─â investi╚Ťia pe care o faci este inteligent─â. Dup─â cum am men╚Ťionat mai sus, caut─â recenzii sincere ╚Öi impar╚Ťiale despre serviciul pe care l-ai ales ╚Öi ai grij─â la videoclipuri sau articolele care arat─â ca recenzii sincere, dar sunt promo╚Ťii afiliate.

 

Construirea unei afaceri Amazon necesit─â ceva munc─â, dar poate fi realizat─â cu succes de aproape oricine dore╚Öte s─â depun─â timp ╚Öi efort. Dac─â preferi s─â-╚Ťi investe╚Öti banii ╚Öi s─â nu faci nimic singur, atunci angajarea unui serviciu de automatizare Amazon poate fi o op╚Ťiune bun─â pentru tine.

 

Diferite moduri ├«n care ├«╚Ťi pute╚Ťi automatiza afacerea Amazon

Dup─â cum probabil ai ├«n╚Ťeles deja p├ón─â acum, automatizarea este un lucru bun! Automatizarea ├«╚Ťi elibereaz─â timp, te ajut─â s─â-╚Ťi dezvol╚Ťi afacerea ╚Öi te asigur─â c─â lucrurile sunt realizate a╚Öa cum ╚Ťi-ai propus. ┬áAceasta poate ├«nsemna angajarea unui ajutor, utilizarea unui serviciu sau utilizarea unui software pentru a gestiona anumite sarcini.

 

 

├Än concluzie, care sunt modalit─â╚Ťile prin care-╚Ťi po╚Ťi automatiza afacerea Amazon?

 

*Angajarea de asisten╚Ťi virtuali pentru a se ocupa de sarcini consumatoare de timp, cum ar fi serviciul pentru clien╚Ťi, return─âri sau cercetarea produselor;

*Lucrul cu liber profesioni╚Öti pentru a-╚Ťi optimiza ├«nregistr─ârile, a realiza imagini ale produselor sau a gestiona campanii PPC;

*Contractarea unei agen╚Ťii pentru a-╚Ťi gestiona afacerea Amazon, inclusiv gestionarea comenzilor, cre╚Öterea v├ónz─ârilor ╚Öi s─ân─âtatea contului;

*Angajarea de profesioni╚Öti care s─â se ocupe de opera╚Ťiuni complexe, cum ar fi contabilitatea sau expedierea m─ârfurilor de peste m─âri ╚Öi ╚Ť─âri;

*Utilizarea software-ului pentru a automatiza sarcini precum managementul PPC, urmărirea vânzărilor și a profiturilor sau trimiterea cererilor de revizuire.

 

Succes!

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2022