Există o mulțime de modalități grozave de a câștiga bani pe Amazon.

Așa că, pentru a te ajuta să găsești ce metodă ar putea funcționa cel mai bine pentru tine, acest articol analizează în detaliu cele mai bune modalități de a câștiga bani cu ajutorul Amazon, în 2022.

* Vinde-ți propriile produse sub marca proprie pe Amazon

Cea mai bună modalitate de a câștiga bani pe Amazon în 2022 este încă prin vânzările de marcă proprie, folosind rețeaua Amazon Fulfillment by Amazon (FBA). Aproximativ 67% dintre toți vânzătorii Amazon își desfășoară afacerea folosind metoda etichetei private.

Marca proprie este un proces de fabricare a unui articol preexistent (de preferință, cu îmbunătățiri ale produsului), de aplicare a mărcii și a siglelor pe acesta, și de vânzare a acestuia către consumatori.

 

*Vinde produse en-gros pe Amazon

Similar cu Private Label, vânzarea en-gros implică achiziționarea de cantități mari de produse, pentru a le vinde folosind rețeaua FBA a Amazon.

Totuși, diferența principală este că vinzi produsele altor companii. Prin urmare, nu trebuie să-ți faci griji cu privire la fabricarea și marcarea produselor.

Pentru mulți vânzători, este una dintre cele mai populare moduri de a câștiga bani pe Amazon.

 

*Devino blogger

Ți-ai dorit vreodată să începi un blog de stil de viață, să publici videoclipuri sau rețete cu instrucțiuni sau să-ți publici în alt mod gândurile și ideile tale? Poți câștiga bani din Amazon în timp ce faci asta!

Imaginează-ți asta. Găsești un produs grozav pe Amazon, le trimiți prietenilor tăi și – dacă îl cumpără – primești un comision. Pe blogul tău (sau pe pagina de socializare sau chiar în e-mail), acel link ajunge la mai mulți oameni, astfel încât să poți câștiga ceva mai mulți bani din comisioane.

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2022

*Alătură-te programului Mechanical Turk

Amazon Mechanical Turk (MTurk) este o piață de crowdsourcing.

Amazon are un mic program cu un nume amuzant numit Mechanical Turk (MTurk). Fie că este vorba despre validarea datelor, cercetare sau participarea la sondaje, Mechanical Turk funcționează ca un hub pentru sarcini de externalizate.

În timp ce numele ar putea implica inteligența artificială, Mechanical Turk înseamnă de fapt eforturile combinate a sutelor (și a miilor) de lucrători de la distanță, așa cum poți fi și tu.

 

 

*Crează-ți propriile articole pentru a le vinde pe Amazon prin Amazon Handmade

Dacă ești creativ, Amazon Handmade poate fi locul potrivit pentru tine!

Numai pe bază de invitație, Amazon Handmade permite artizanilor să-și creeze și să-și vândă propriile bunuri folosind platforma Amazon.

Evident, această metodă necesită ceva mai multă muncă pentru a rămâne la curent cu comenzile tale deoarece le-ai produce singur. Dar expunerea pe care Amazon o oferă brand-ului tău este masivă.

Amazon Handmade poate ajuta cu adevărat un public numeros să-ți descopere produsele unice.

 

*Oferă-ți serviciile prin Amazon Services

Amazon nu este doar o platformă pentru comerțul electronic. Și el trece la bordul economiei gig.

În esență, Amazon Services le permite antreprenorilor să-și vândă serviciile online.

 

 

Așadar, dacă ești instalator, specialist în îngrijirea gazonului sau profesor de pian, Amazon Services te poate ajuta să te

conectezi cu oamenii care doresc ajutorul tău.

 

Acestea sunt doar câteva metode de a face bani.

 

Succes!

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2022