Mulți spun că acum este momentul ca tu să începi vânzarea pe Amazon.

Pentru că oamenii cumpără și vor cumpăra masiv online, mai ales de pe Amazon.

Dacă ai intrat deja în universul amazonian și, să spunem, vrei mai mult, la fel, acum e momentul. E firesc, lumea va sta din ce în ce mai mult în case, așa că vânzarea online va fi la putere.

Cred că ai auzit de profitabilitatea unor firme care s-au concentrat în perioada asta pe a fi vizibili în lumea virtuală.

Dacă ești pesimist, fii realist și devino optimist pentru a putea face bani.

 

 

Cererea de bunuri de uz casnic, materiale medicale, divertisment pentru locuințe și echipament de fitness interior se face în ultimul timp, mai mult prin comenzi online, asta în toată lumea.

Cu mai mult timp petrecut acasă, mulți oameni și-au dedicat timpul pentru a începe afacerea online pe care și-au dorit-o întotdeauna. Nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a învăța de acasă și aici îi permit să vă recomand cursurile AMZ Academy, foarte utile pentru a reuși în afacerea ta.

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2019

Numai în ultimul deceniu, veniturile nete ale Amazonului au crescut de la 34 de miliarde de dolari la peste 230 de miliarde de dolari. Odată cu ritmul din ce în ce mai mare în care tehnologia ne influențează obiceiurile de cumpărături e cert care e direcția bună către profitabilitate.

 

 

Am să vin să întăresc cele spuse mai sus, cu o statistică: 25.000 dintre vânzătorii realizează peste 1 milion de dolari.

Dacă găsești un produs care te interesează, utilizează un instrument de cercetare a cuvintelor cheie pentru a verifica cât de competitivă este piața.

Cercetările de piață – Sunt anumite produse sezoniere? Poți identifica tendințele din ultimul an care pot informa tendințele în următorii ani?

Scopul aici este de a găsi un decalaj de piață (ce caută oamenii, dar cei care nu sunt mulțumiți?) și de a-l citi așa cum se cuvine.

Nu te baza în totalitate pe un produs doar pentru că îți place foarte mult sau pentru că ești familiarizat cu acesta. Dacă matematica îți permite să ai un produs cu profit, atunci acel produs este cel bun.

Nu e nevoie decât să intri 10 minute pe internet și să vezi cam ce comandă oamenii în perioada asta, pentru a putea să îți găsești direcția potrivită.

Părerea mea e să gândești în perspectivă, Amazon fiind o platformă extrem de serioasă și vastă, îți dă posibilitatea să te restartezi oricând, dar, pentru a face lucrurile ca la carte, aș zice să îți îndrepți atenția către produsele care s-au vândut bine în orice perioadă.

Îți reamintesc, Amazon FBA este cea mai populară metodă de vânzare de pe platformă.

 

Finalul i-l las lui Michelangelor: „Pentru cei mai mulți dintre noi, marele pericol nu este că țintim prea sus și nu reușim, ci că țintim prea jos și reușim.”

Succes!

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2019