Nu cred că e televiziune sau site care să nu fi vorbit despre Coronavirusul, probabil cea mai mare problemă din ultimul timp.

Virusul a devenit activ în luna ianuarie 2020 în orașul Wuhan, China. De remarcat mobilizarea guvernului chinez care a construit două spitale într-un timp record și care a izolat orașul pentru a nu răspândi virusul. Cu toate aceste măsuri, virusul a ajuns și în alte țări, inclusiv în Europa.  Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, „Coronavirusurile (CoV) sunt o familie numeroasă de viruși care provoacă boli, de la răceala comună la boli mai severe.” Un nou coronavirus (nCoV) este o tulpină nouă care nu a fost identificată anterior la om.

Acest virus comun poate afecta nasul, sinusurile, gura, gâtul și plămânii. Majoritatea nu sunt periculoase. Cu toate acestea, unele forme de coronavirus sunt grave. Decesele pacienților internați cu coronavirusul au survenit ca urmare a unor afecțiuni respiratorii mai vechi. Se spune că ai șanse mai mari să fii ucis de un cerb decât să mori din cauza acestui virus, rata de mortalitate fiind de 3%.

 

 

Nu sunt cinic, doar vă prezint un fapt, 23,7 milioane de măști chirurgicale s-au vândut în luna ianuarie pe Amazon. De fapt, aici vreau să ajung cu articolul, la modul în care percep oamenii o problemă serioasă la nivel mondial.

Căutările pentru următoarele cuvinte cheie Amazon au crescut în ultimele zile:

 

Masca chirurgicala: 5387%

Masca antivirus: 3960%

Mască chirurgicală: 3283%

masca chirurgicala n96: 2517%

masca n95 copii: 2188%

Mască medicală n95: 1802%

Mască chirurgicală de unică folosință: 1763%

Gripa masca chirurgicala: 1702%

Măști chirurgicale antivirale de unică folosință: 1639%

*O mască chirurgicală n95 este o mască de închidere concepută pentru a bloca aproximativ 95% din toate particulele transportate în aer.

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2019

Practic, măștile chirurgicale s-au vândut în cantități industriale. Acum, nu e un lucru rău că oamenii își doresc să fie precauți și să îi protejeze pe ceilalți, ba chiar asta înseamnă să fii responsabil. E, când vine vorba de țara noastră, mai avem de lucrat la mentalitate. Ați observat câți oameni își suflă nasul pe asfalt sau câți scuipă pe jos? Cum să le spui de măști medicinale? Sau în mediul rural, unele zone, unde WC-ul încă se află în curtea școlii?

 

 

Ok, să nu mă îndepărtez de la subiect, deși, acest articol e mai mult informativ trebuie să recunosc. Aproximativ 7800 de măști chirurgicale se vând pe zi pe Amazon, ceea ce e impresionant. Nu vă gândiți la conspirații și la alte lucruri, pur și simplu când se ajunge la o astfel de situație, din păcate, oamenii se panichează poate mai mult decât ar fi cazul.

 

Alte cuvinte-cheie care au înregistrat o creștere pe Amazon:

Medicamente la rece: 544%

Prepătrări zilnice: 325%

Medicament antigripal: 271%

Prepper: 253%

Urgență C: 205%

Ziua Dooms: 183%

Boxe imunitare: 136%

Virus: 119%

Asta în SUA doar.

 

 

Un sfat util ar fi să te ferești de măștile contrafăcute, așa că, alege produse cu cel puțin 30 de recenzii. Musai!

 

Și alte produse care au leătură cu Coronavirusul sau cu termenul de pandemie, arată o creștere, astfel, filmul Contagion din 2011 înregistrează în prezent o creștere de 458% în căutări, în timp ce Outbreak a filmului din 1995 arată o creștere de 373% în creșterea în căutări.

 

Repet, nu vreau să fiu cinic, nu vreau ca acest articol să fie interpretat greșit, vreau să evidențiez ce afacere de succes a început să devină vânzarea măștilor, ba mai mult, creșterea semnificativă se vede și în ceea ce privește partea hollywoodiană a acestei probleme globale.

 

Succes!

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2019