Lumea v├ónz─âtorilor Amazon tocmai s-a extins, ad─âug├ónd 85 de ╚Ť─âri noi pe lista v├ónz─âtorilor autoriza╚Ťi de Amazon.

├Än total, cea mai recent─â actualizare a listei include 85 de complet─âri noi. Pentru mul╚Ťi este o surpriz─â faptul c─â un num─âr at├ót de mare de ╚Ť─âri ar putea fi ad─âugat ├«n continuare pe pia╚Ťa Amazon.

De╚Öi Amazon a devenit una dintre cele mai mari companii din lume de la ├«nfiin╚Ťarea sa ├«n 1994, includerea recent─â a aproape 100 de ╚Ť─âri noi pe lista v├ónz─âtorilor autoriza╚Ťi arat─â c─â este ├«nc─â ├«n cre╚Ötere.

 

Pakistanul, Arabia Saudit─â, Africa de Sud ╚Öi Venezuela se num─âr─â printre noile ad─âugiri notabile pe pia╚Ť─â. Cu aceast─â revizuire, pu╚Ťine ╚Ť─âri sunt omise din directorul ╚Ť─ârilor aprobate. ├Än cea mai mare parte, doar ╚Ť─ârile cu sanc╚Ťiuni stricte, cum ar fi Coreea de Nord ╚Öi Cuba, r─âm├ón excluse de pe lista v├ónz─âtorilor autoriza╚Ťi de Amazon.

 

Ce inseamna asta

Dup─â o cre╚Ötere record ├«n primul trimestru al anului 2021 ╚Öi crearea mai multor pie╚Ťe interna╚Ťionale, Amazon nu prezint─â semne de ├«ncetinire. Pentru v├ónz─âtorii Amazon care aspir─â ├«n ╚Ť─ârile nou aprobate, aceast─â actualizare ├«ncurajeaz─â antreprenorii prin eliminarea unei bariere majore la intrare. Acum, ei pot beneficia de num─ârul tot mai mare de v├ónz─âtori ter╚Ťi care ├«ncaseaz─â miliardele de dolari genera╚Ťi pe pia╚Ť─â.

├Än trecut, v├ónz─âtorii din aceste ╚Ť─âri nou ad─âugate puteau vinde ├«n continuare pe Amazon. Cu toate acestea, ace╚Ötia ar fi obliga╚Ťi s─â ├«╚Öi stabileasc─â afacerea ├«ntr-o ╚Ťar─â de pe lista v├ónz─âtorilor autoriza╚Ťi.

 

 

Cu toate acestea, excluderea din list─â a constituit un obstacol pentru cei care doresc s─â intre pe pia╚Ťa Amazon. De exemplu, Pakistanul iese ├«n eviden╚Ť─â ca o nou─â ad─âugare ├«n r├óndul ╚Ť─ârilor nou aprobate, fiind casa unuia dintre cele mai mari grupuri de v├ónz─âtori Amazon din lume.

 

├Än timp ce mul╚Ťi din grup au v├óndut pe Amazon ├«nainte ca Pakistanul s─â fie aprobat, al╚Ťi au intrat pe pia╚Ťa Amazon ca asisten╚Ťi virtuali. Cu siguran╚Ť─â, eliminarea restric╚Ťiilor ╚Öi eliminarea barierelor la intrare ├«i poate stimula s─â devin─â v├ónz─âtori ├«n sine.

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2021

├Än ╚Ť─ârile interzise anterior, cu o prezen╚Ť─â puternic─â a Amazonului, cum ar fi Pakistanul, mul╚Ťi au s─ârb─âtorit u╚Öile nou deschise. Dup─â cum remarc─â Azhar(Saqib Azhar, lider al celui mai mare grup de comer╚Ť electronic din lume cu sediul ├«n Pakistan, care vorbe╚Öte prin strategiile sale, de cre╚Öteri axate pe Amazon ├«n 2021 ╚Öi ofer─â informa╚Ťii despre cum a construit un grup Amazon enorm, foarte implicat pe Facebook. Aici link: https://www.youtube.com/watch?v=F45nU_UqWUw ), Amazon reprezint─â o oportunitate masiv─â pentru Pakistan de a ├«mbun─ât─â╚Ťi economia ╚Ť─ârii. ├Än plus, Azhar crede c─â FBA poate fi o oportunitate promi╚Ť─âtoare pentru tinerii ╚Ť─ârii de a descoperi libertatea financiar─â.

 

 

├Ändeplinirea de c─âtre Amazon (FBA) s-a dovedit a fi o oportunitate incredibil de plin─â de satisfac╚Ťii pentru antreprenorii aspiran╚Ťi. Dup─â un record record 2020, comer╚Ťul electronic continu─â s─â prospere ├«n 2021. ╚śi mai ├«ncurajator, analiza pie╚Ťei proiecteaz─â Amazon s─â fie responsabil pentru 50% din toate v├ónz─ârile cu am─ânuntul de comer╚Ť electronic ├«n 2021.

 

O alt─â ╚Ötire interesant─â pe care o s─â ╚Ťi-o ├«mp─ârt─â╚Öesc:

Jeff Bezos va demisiona pe 5 iulie, iar func┼úia sa de director general al Amazon va fi preluat─â de ┼čeful diviziei de cloud-computing, Andy Jassy, transmite CNBC.
“Am ales acea dat─â pentru c─â are o semnifica┼úie sentimental─â pentru mine, ziua ├«n care Amazon a fost ├«nfiin┼úat ├«n 1994, exact acum 27 de ani”, a declarat Bezos (conform https://economie.hotnews.ro/stiri-companii-24821781-amazon-jeff-bezos-demisiona-5-iulie.htm ).

 

Sincer, oricum ar fi, Amazon merge mai departe și va fi o companie din ce în ce mai puternică, de asta te încurajez să faci pasul și să devii amazonian.

 

Succes!

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2021