Potrivit Reuters, numai în SUA vor avea loc 2,5 milioane de ceremonii în 2022

(acum, știm că SUA dă tonul, dar nu-mi spune că vara asta n-ai fost invitat măcar la o nuntă, că nu te cred), cele mai multe nunți dintr-un singur an din 1984.

Popularitatea crescută a nunților în 2022 este cu siguranță afectată de blocajele din 2020, care i-au determinat pe mulți miri să-și anuleze sau să-și amâne nunta. Acest lucru, împreună cu inflația la un nivel maxim în ultimii 40 de ani, a dat industriei nunților o creștere de 68 de miliarde de dolari.

Vânzări de nuntă pe Amazon

Categoriile legate de nunți de pe Amazon au înregistrat creșteri mari ale veniturilor, iar unele categorii au înregistrat creșteri ușoare ale prețului lor mediu.

 

Vânzări rochii de mireasa

Multe mirese renunță la experiența de cumpărare a rochiilor de mireasă din magazin și optează pentru o opțiune mai prietenoasă cu bugetul – Amazon. Categoria rochii de mireasă de pe Amazon a înregistrat o creștere cu 18% a veniturilor în acest an.

 

Deși prețul mediu pentru rochiile de mireasă pe Amazon a crescut cu 5%, este totuși o opțiune semnificativ mai puțin costisitoare decât cumpărăturile din magazin.

 

 

Vânzări rochii domnișoare de onoare

Deși aceste rochii nu vor mai fi purtate niciodată (indiferent de ce spune mireasa), domnișoarele de onoare cheltuiesc în jur de 83 de dolari pentru îmbrăcămintea de ziua nunții pe Amazon. Această categorie a înregistrat o creștere a veniturilor cu 15% în acest an, mărci de top precum Alicepub și Miao Duo înregistrând creșteri ale veniturilor cu 19% și, respectiv, 67%.

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2022

Vânzări de buchete artificiale

Pentru miresele care nu au buget pentru o florărie sau nu le place faptul că florile adevărate mor, există opțiunea de buchete artificiale care pot fi păstrate pentru totdeauna sau revândute după nuntă. Florile artificiale au crescut în popularitate pe Amazon, cu 41%  în 2022.

Un buchet al miresei la începutul acestui an (2022) a costat aproximativ 250 de dolari, același aranjament se apropie acum de 375 de dolari.

 

Vânzări decorațiuni nunți

Mirii trebuie să-și decoreze și localul de nuntă. Achiziționarea de decorului de nuntă de pe Amazon este o opțiune excelentă pentru miresele care își doresc să câștige niște bani frumoși din achizițiile lor după nuntă.

 

Arcadele de nunta

Multe cupluri logodite aleg să stea sub o arcadă frumos decorată  în timpul ceremoniei lor. Unele cupluri aleg să închirieze o arcadă, dar altele aleg să comande de pe Amazon. Veniturile pentru arcadele de nuntă au crescut cu 9.

 

Semne specifice nunții

Până în ziua în care îți planifici nunta, probabil că nu îți dai seama de cantitatea de mici chestii necesare pentru eveniment. Aparent, invitații la nuntă se vor rătăci sau se vor încurca dacă nu există un semn care să le spună că sunt la nuntă, aceasta este masa de cadouri, aceasta este barul, aici trebuie să stai și, hei, aici este noul nostru nume de familie!

 

 

Cuvinte cheie legate de nuntă

Costurile de nuntă și vânzările de nuntă nu sunt singurele două lucruri în creștere: volumele de căutare pentru cuvinte cheie legate de nuntă au crescut și ele în ultimele 30 de zile. Be smart!

 

2022: Anul nunților

Fie că ești un brand de comerț electronic specializat în produse Amazon pentru nunți și evenimente, un planificator de nunți sau viitorii miri, 2022 va fi un an nebun și interesant pentru tine! În calitate de antreprenor, ar trebui să-ți pregătești inventarul pentru creșterea semnificativă, să-ți optimizezi înregistrările și să-ți perfecționezi strategia de publicitate, pentru a te asigura că profiți la maximum de creșterea uriașă care se așteaptă să o înregistreze industria nunților în acest an.

 

În calitate de organizator de nunți, ar trebui să le comunici clienților tăi impactul inflației și să lucrezi cu ei pentru a stabili un buget realist care să îi ajute să își realizeze nunta de poveste.

 

Succes!

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2022