Am să afirm din start că am un respect deosebit pentru cei care creează produse artizanale.

Cu siguranță munca lor nu este apreciată la adevărata valoare, pentru că pasiunea pe care au pus-o în fiecare lucru e de neprețuit.

Se observă o creștere a popularității produselor handmade și iată că amazonienii dau feedback pozitiv lucrurilor de calitate. E clar, nu vorbim de kitsch, ci de mici artiști care încearcă să te poarte în lumea lor.

Sunt convins că mulți care citesc aceste articole au hobby-uri și, când transformi hobby-ul în artă și apoi într-o afacere, șansa de a reuși e extrem de mare. În primul rând, dispar orele moarte, orele în care lipsea cheful de muncă.

Fie că e vorba despre prelucrarea lemnului, tablouri sau îmbrăcăminte personalizată, oamenii își dau seama că pot face bani buni și pot să îmbine utilul cu plăcutul.

 

 

Statisticile arată că au crescut numărul de oameni care se ocupă cu aceste îndeletniciri, mai ales în această perioadă de carantină. Stând mai mult în casă, îți dai seama că poți face ceva cu timpul acesta, ba chiar poți să pui ceva și la saltea.

Odată cu creșterea răspândită a comerțului electronic în ultimele câteva luni, Amazon Handmade este locul perfect pentru a-ți expune produsele din această categorie. Amazon, practic, a văzut potențialul și a venit în întâmpinarea artiștilor.

Te invit să vezi avantajele acestei platforme și să te convingi că, dacă dorești să îți vinzi creativitatea, o poți face având destule beneficii.

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2020

Amazon Handmade funcționează relativ după aceleași principii, astfel, știi de la început că ai nevoie de cuvinte cheie și de recenzii pozitive.

 

O informație importantă pe care am aflat-o e că aplicația Amazon Maker include trei tipuri diferite de „producători”:

 

  1. Maker care lucrează singur – Meșteșugul este proiectul tău solo. Îți proiectezi și creezi propriile produse.
  2. Producător cu mai puțin de 20 de angajați – Destul de explicativ. Îți creezi produsele cu un grup mic sau cu membrii familiei.
  3. Grup de colaboratori de producători – Aceasta include organizații nonprofit și organizații de caritate.

 

De asemenea, va trebui să alegi o clasificare care să descrie cel mai bine produsele tale.

Cele mai frecvente trei sunt:

1.Cele realizate complet manual

2.Cele existente, dar modificate, cu un design nou

3.Cele manual personalizate

 

 

Dacă ai un simț creativ bine dezvoltat și dorești să faci lucruri pe care le-ai vândut în mod constant în zona ta regională, Amazon Handmade este ceva ce trebuie pentru a intra în online.

Probabil că , în câțiva ani, lumea își va da seama cât de prețioase lucrurile handmade și nu mă refer doar la design ci și la utilitatea produselor.

Când vine vorba de imaginația omului, de curajul de a ieși din tipare, există destui oameni care pot revoluționa anumite domenii(știm exemple destule).

Ce bine i se potrivesc acestui articol, cuvintele minunate rostite de Steve Jobs:

În cinstea nebunilor, rebelilor, scandalagiilor în cinstea celor care văd lucrurile diferit, care nu sunt legați de reguli.Îi puteți cita, nu puteți fi de acord cu ei, îi puteți glorifica sau defăima, dar singurul lucru pe care nu îl puteți ignora este faptul că ei sunt cei care schimbă lucrurile… Ei împing rasa umană la evoluție și, în timp ce unii îi consideră nebuni, noi îi vedem ca adevărate genii, pentru că aceștia care sunt suficient de nebuni încât să creadă că pot schimba lumea sunt cei care o schimbă cu adevărat.

 

Succes!

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2020