Amazon Explore aduce un nou mod de a vedea unele dintre cele mai exotice locuri din lume LIVE, din confortul casei tale.

Despre ce e vorba? ├Äntre ascensiunea AirBnb ╚Öi platformele comunit─â╚Ťii virtuale precum Twitch, combina╚Ťia dintre c─âl─âtorii ╚Öi streaming live a fost inevitabil─â, deoarece este interesant─â.

C├ónd ├«╚Ťi spun c─â Amazon este unul dintre primii care fac experien╚Ťe virtuale live accesibile pe scar─â larg─â publicului ╚Öi le monetizeaz─â pentru v├ónz─âtorii de comer╚Ť electronic este cu adev─ârat o surpriz─â?

 

Introducerea Amazon Explore – o nou─â modalitate de a experimenta lumea folosind ├«n cele din urm─â ecranele computerului a╚Öa cum au fost destinate … ca Windows.

 

Ce este Amazon Explore?

Imagineaz─â-╚Ťi c─â te conectezi la Amazon d├ónd click pe un buton pentru a te ├«nscrie pentru un tur virtual prin Italia ╚Öi, ├«n c├óteva minute, experimentezi Podul Rialto ╚Öi canalele Vene╚Ťiei … ├«n timp ce savurezi o cafea pe balcon.

Amazon Explore ├«╚Ťi ofer─â experien╚Ťe autentice ╚Öi interactive prin streaming live de la distan╚Ť─â.

 

Vrei să faci cumpărături în cartierul Soho din Londra?

Poate ╚Ťi-e foame de istoria culinar─â a Argentinei (╚Öi vrei s─â ├«nve╚Ťi cum s─â faci empanade autentice).

Poate vrei s─â vezi via╚Ťa s─âlbatic─â din Costa Rica.

Aceasta este o selec╚Ťie organizat─â de Amazon de experien╚Ťe de c─âl─âtorie virtual─â ├«n ├«ntreaga lume, f─âcut─â accesibil─â tuturor cu o conexiune la internet ╚Öi un card de credit. Este la fel ca experien╚Ťa personal─â a acestor lucruri? Desigur c─â nu. Dar nu toat─â lumea are mijloacele necesare pentru a experimenta un zbor interna╚Ťional ╚Öi pentru a-╚Öi lua o s─âpt─âm├ón─â liber de la serviciu(nu mai vorbim de perioada asta, cu restric╚Ťii).

 

 

Amazon Explore ofer─â oaspe╚Ťilor o multitudine de experien╚Ťe virtuale conduse de exper╚Ťi locali din America de Nord, America Central─â, America de Sud, Europa, Australia ╚Öi Asia.

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2021

De╚Öi Amazon Explore este ├«nc─â ├«n stadiile incipiente de dezvoltare, exist─â o mul╚Ťime de rezerv─âri disponibile ├«n acest moment. Activit─â╚Ťile pe care le vei g─âsi ├«n mod tradi╚Ťional ├«n timp ce navighezi pe Amazon Explore includ:

Lec╚Ťii de g─âtit

Experien╚Ťe personale de cump─âr─âturi

Tururi ghidate ale unor repere culturale cheie

Întâlniri cu animale sălbatice

Lec╚Ťii locale de artizanat

Expedi╚Ťii istorice

Vizite cu câini de salvare

Plus multe alte lucruri interesante

 

Gazdele Amazon Explore sunt: ghizi turistici, antrenori de wellness, artizani, buc─âtari, stilisti sau oricine are o abilitate sau o aventur─â de ├«mp─ârt─â╚Öit. Toate gazdele vorbesc ╚Öi englez─â. Amazon Explore ├«ncearc─â s─â ofere gazde cu expertiz─â relevant─â ╚Öi informa╚Ťii locale despre destina╚Ťiile / cultura care te intereseaz─â.

 

Ca ├«n cazul oric─ârei achizi╚Ťii online, cite╚Öte biografia gazdei ╚Öi recenziile clien╚Ťilor ├«nainte de a-╚Ťi rezerva experien╚Ťa Amazon Explore.

╚śi asigur─â-te c─â vei consulta harta ├«nainte de a pleca!

 

 

Amazon Explore permite o experien╚Ť─â interactiv─â ├«ntre gazd─â ╚Öi oaspete. Pune-i ├«ntreb─âri gazdei tale, f─â fotografii, discut─â cu me╚Öte╚Öugari locali cu care te-ai putea ├«nt├ólni ├«nt├ómpl─âtor ╚Öi cump─âr─â suveniruri. Totul se face ├«n direct prin aventura ta virtual─â.

De men╚Ťionat c─â Amazon Explore este ├«nc─â ├«n versiune beta, a╚Öa c─â fii pe faz─â la cum evolueaz─â lucrurile.

 

Eu sunt convins c─â mare parte din amazonieni vor ├«ncerca aceast─â aventur─â online, pentru c─â este o experien╚Ť─â util─â, care te ajut─â s─â ├«╚Ťi ├«mbog─â╚Ťe╚Öti bagajul de cuno╚Ötin╚Ťe.

Succes!

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2021