Amazon este o piață all inclusive incredibil de puternică.

De aceea, în calitate de vânzător Amazon este ușor să uiți că există multe motive pentru care dorești să explorezi alte căi de publicitate pentru comerțul electronic.

Când vine vorba de crearea unui canal pentru ca vânzătorii de pe Amazon să ajungă la clienții lor, Amazon este ca o autostradă cu șase benzi. Nu există nimic care să se compare cu el.

La fel ca o autostradă modernă, este incredibil de aglomerată și este întotdeauna în construcție, deoarece benzile disponibile sunt pline de mașini, toate mergând în aceeași direcție.

Publicitatea în afara Amazonului este acea cale magică care te duce pe lângă vânzătorii de comerț electronic nefericiți și blocați care așteaptă doar ca lucrurile să fie clarificate.

Amazon se bazează și își dorește să funcționeze traficul din afara Amazonului. În concluzie, mai mult trafic echivalează cu mai multe vânzări. Mai multe vânzări duc la creșterea vitezei de vânzare.

 

 

Ca să trecem puțin în miezul subiectului, vă spun că Amazon Attribution este o soluție de măsurare a publicității și a analizelor care îi oferă marketingului o perspectivă asupra canalelor (de marketing) non-Amazon. Aceste informații includ căutarea, rețelele sociale, video, de afișare și e-mail care afectează activitatea de cumpărături, precum și performanța vânzărilor lor pe Amazon.

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2020

După crearea campaniilor tale publicitare, poți utiliza un link specific pentru a direcționa clienții potențiali către listele tale. Apoi, Amazon poate urmări eficiența anunțului pentru tine.

Amazon Attribution te ajută să înțelegei impactul activităților tale de marketing digital pe mai multe canale și îți permite să măsori incrementalitatea cheltuielilor publicitare (incrementalitatea este măsura creșterii pe care cheltuielile publicitare le oferă ratei de conversie).

Amazon Attribution îți permite să efectuezi optimizări folosind analize publicitare la cerere pentru a ajuta la maximizarea impactului și pentru a asigura eficiența.

 

 

Amazon Attribution este utilizabil, în prezent, pentru vânzătorii profesioniști înscriși în Registrul mărcilor Amazon.

În acest moment, Amazon Attribution este disponibil în SUA, Canada, Germania, Italia, Franța, Spania și Regatul Unit.

Amazon Attribution este acum disponibil în API-ul Amazon Advertising, permițând mărcilor să vizualizeze perfect măsurarea Amazon Attribution în interfața familiară a furnizorului de instrumente.

Cât costă Amazon Attribution? În acest moment, nu există costuri asociate participării la Amazon Attribution.

Dacă încă nu te-am convins de utilitatea Amazon Attribution, atunci îți mai spun că Amazon Attribution include valori standard de trafic, afișări și clicuri, precum și valori de conversie Amazon, cum ar fi vizualizări detaliate ale paginilor, Adăugare la coșuri de cumpărături și achiziții.

Amazon ne-a tot obișnuit cu astfel de surprize care să îmbunătățească vânzările online. Proativitatea e cuvântul de bază și ar trebui să faci la fel, să fii mereu cu câțiva pași înainte.

 

Finalul, după cum v-am obișnuit i-l lăsăm unora care au făcut istorie și au schimbat mentalități.

Astăzi, e rândul lui Trip Hawkins, fondatorul celebrei mărci Electronic Arts, care spunea: “Una dintre calitățile principale ale unui antreprenor este perseverența; să nu renunți doar pentru că ai dat peste un obstacol sau pentru că alții îți spun că ești nebun. Ești nebun și ar trebui să fii mândru de asta. Nu renunța la lucrurile în care crezi!”

 

Succes!

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2020