E important să știm pe ce pământ călcăm atunci când trebuie să investim.

Am mai scris cu alte ocazii despre trend-uri și despre cum am putea face bani mergând la sigur. Astăzi, vin cu alte câteva idei.

Cum găsești nișe extraordinar de profitabile (despre asta e vorba)? Ținând pasul cu tendințele consumatorilor, urmărind concurența și făcând câteva cercetări bune despre vechile produse. Din fericire, instrumentele lui Jungle Scout, rapoartele de cercetare din industrie și ghidurile detaliate ale vânzătorilor transmit toate aceste informații, astfel încât să poți descoperi cu ușurință ideea ta de afaceri câștigătoare.

 

Intrăm în pâine și analizăm exact cele mai bune idei de afaceri:

 

  1. Îmbrăcăminte TikTok

Nu toți tinerii au venitul disponibil pentru a cumpăra haine – dar acest lucru nu a împiedicat TikTok, o aplicație de partajare a videoclipurilor, cea mai populară în rândul utilizatorilor cu vârste cuprinse între 10 și 29 de ani să domine moda în 2020. La fel ca Instagram înainte, TikTok conduce vânzările de îmbrăcăminte online prin postări virale despre lookbook-uri de stil postate de toată lumea, de la fashioniste hobby, până la influenceri, până la mărci de mod. Odată cu lansarea magazinelor TikTok, platforma de socializare invită mărcile și afiliații să își comercializeze produsele direct către miliarde de utilizatori care urmăresc hashtag-uri precum #fashion pe TikTok.

 

 

  1. Produse legate de vaccin

Au avut mare succes cămășile, pălăriile, măștile inscripționate cu expresia „Îmbrățișează-mă, sunt vaccinat”. Există încă destul timp pentru a trece la această tendință sau pentru a crea alte echipamente legate de COVID.

Vânzarea de îmbrăcăminte

Pro: Îmbrăcămintea se preconizează a fi categoria de top pentru cumpărăturile online în 2021— aproape 50% dintre consumatorii americani intenționează să își cumpere hainele de pe Amazon sau de la alți comercianți online, anul acesta. Este posibil ca oamenii să plece mai rar de acasă, dar vor totuși să se simtă bine în ceea ce poartă. Acest lucru a deschis poarta către o tendință masivă de îmbrăcăminte de lounge.

 

Contra: este categoria de consumatori de top, ceea ce înseamnă că mulți alți vânzători vor sări la bord pentru a profita de popularitatea sa – și asta nu se adresează nici măcar vânzătorilor de îmbrăcăminte existenți. Poți reuși să vindeți haine pe Amazon, dar este imperativ să găsiți un unghi unic.

 

  1. Cărți despre nutriție și dietă

Interesul consumatorilor pentru sănătatea fizică și bunăstarea lor a crescut în ultimele luni. Acest lucru înseamnă că aceștia caută sfaturi cu privire la ce să mănânce, dovadă fiind performanța vânzărilor cărților de nutriție de pe Amazon.

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2021
  1. Arta unghiilor acryl

Foștii obișnuiți ai salonului de unghii își duc acasă această artă, ce include tratamente pentru unghii acryl sau false.

 

  1. Covorașe de baie

În 2021, cumpărătorii doresc să-și condimenteze rutina de zi cu zi cu un decor atrăgător.

 

 

  1. Colecții Funko Pop

Piața de revânzare a bobblehead-urilor relevante din punct de vedere cultural este în plină expansiune. Dacă poți pune mâna pe o figurină Funko în ediție limitată, te afli în topul afaceriștilor.

 

  1. Jucării personajelor de film

Asemănările jucăriilor unui personaj animat vor continua să se vândă bine după premiera sa pe ecran. Ia doar Baby Yoda, slujitorii din Despicable Me și Elsa din Frozen. Aveți grijă la filmele pentru copii programate pentru 2021 – Tom & Jerry, Cruella etc. și veți găsi cu siguranță o marcă de jucărie care se va vinde bine.

 

 

  1. Pernele scaunelor de birou

Cele mai tari scaune de birou sunt adesea cele mai puțin confortabile. Pernele ergonomice pentru scaune de birou din spumă de memorie sunt exact ceea ce au nevoie corporatiștii.

 

  1. Articole compatibile cu Cricut

Cricut este o linie de mașini inteligente de tăiat  care pot tăia hârtia, țesăturile, pielea și alte materiale într-o varietate de modele și forme. Acum este mai ușor ca niciodată să tai foi de vinil în motive florale complicate.

 

  1. Produse din ceramică

Ceramica realizată manual este foarte populară online – chiar și mărci mari, cum ar fi Crate & Barrel și Target, încearcă să se bazeze pe tendința de aspect rustic. O mulțime de oameni își încearcă mâna la ceramica DIY și caută să cumpere de la argilă până la instrumente de sculptură online.

 

De reținut este faptul că în noul an, consumatorii se concentrează din ce în ce mai mult pe sănătatea lor fizică și mentală, pe familiile lor (inclusiv animalele de companie) și tind să se gândească mai mult la spiritualitate.

 

Succes!

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2021