În ultimii cinci ani, Helium 10 a crescut uriaș, dezvoltând o suită cuprinzătoare de instrumente de comerț electronic pe parcurs.

Scopul? Pentru a face ca cercetarea cuvintelor cheie Amazon, cercetarea produselor, optimizarea listării și urmărirea profitului să fie ușor de învățat și ușor de stăpânit pentru fiecare vânzător online.

Amazon PPC poate fi cheia pentru a-ți depăși concurenții și pentru a crește profiturile printr-o clasare superioară. Având în vedere acest lucru, îți prezint ultimul instrument de publicitate Amazon de care e posibil să ai mare nevoie: Adtomic.

Adtomic este sinteza comodității Helium 10 și puterea de procesare a firmei inovatoare de software PPC, Prestozon. Acest lucru înseamnă că ai acum o platformă Amazon PPC cu date de ansamblu și automatizare pentru a economisi timp, dar și posibilitatea de a vizualiza și ajusta valorile campaniei care vă afectează cel mai mult afacerea.

Adtomic reprezintă fuziunea dintre două piese grozave de software publicitar Amazon, Helium 10 ADS și Prestozon. Numele simbolizează marea putere a software-ului, similară cu energia elementară de fisiune sau fuziune, dar și nivelul profund de control, reprezentat de atom, cea mai mică unitate de materie.

 

 

Prestozon a fost pionierul izolării termenilor de căutare, care este acum o bună practică standard din industrie.

Cu Adtomic se intenționează folosirea cunoștințelor și expertiza pe care a câștigat-o prin procesarea a miliarde de dolari cheltuiți în publicitate pe sute de milioane de cuvinte cheie. Se dorește un software de ultimă generație care îi ajută pe vânzătorii de comerț electronic să înceapă cu dreptul. Acest lucru este valabil atât pentru cei mai noi în PPC, cât și pe cei care doresc să își pună în aplicare strategiile avansate dacă sunt deja experimentați.

 

Combinat cu celelalte instrumente ale Helium 10, Adtomic este un pas uriaș către o platformă completă de instrumente pentru vânzătorul Amazon „all-in-one”. Vânzătorii ar trebui să-și poată gestiona publicitatea în contextul întregii afaceri. Publicitatea făcută cum trebuie are nevoie de înregistrări excelente pentru a funcționa, iar produsele excelente au nevoie de publicitate de top  pentru a fi competitive, deci este o buclă de feedback pozitivă.

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2021

Cu cât un vânzător își poate optimiza restul de afaceri cu Helium 10, cu atât mai bine va funcționa publicitatea. Și cu cât anunțurile lor funcționează mai bine, cu atât afacerea lor va crește mai repede. Există mult potențial de a integra publicitatea profund în ceea ce se întâmplă cu restul afacerii.

 

 

Pe fiecare pagină a Adtomic există un buton de învățare în partea dreaptă a fiecărui titlu de pagină. Utilizatorii pot merge acolo pentru a revizui atât videoclipurile de bază, cât și cele detaliate ale Pro Training, pentru a afla detaliile Adtomic.

 

Adtomic este disponibil în planurile Diamond și Elite – și să nu uităm de garanția de 30 de zile pentru rambursarea banilor Helium 10. Dacă nu-ți place, sau crezi că nu ți se potrivește, poți primi rambursarea integrală în primele tale 30 de zile.

 

Așa cum am tot menționat, e necesar să te documentezi foarte bine, înainte de a lua o decizie. Trebuie să ai informația, să o analizezi și apoi, în baza unui plan bine pus la punct, să ataci. Cu siguranță vei avea rezultate foarte bune dacă te implici și nu tratezi lucrurile cu superficialitate. În plus, multe dintre articolele pe care le scriu sunt legate foarte mult de ceea ce se întâmplă în USA, pentru că de acolo bate vântul schimbării. Poate de unele lucruri nu te poți folosi acum, dar având detaliile necesare, atunci când va fi cazul, vei fi pregătit să evoluezi.

 

Succes!

Ghidul începătorului
De ce și cum să construiești o afacere profitabilă pe Amazon în 2021