GEORGIAN PREDA

Salut, eu sunt Georgian, încântat de cunoștință!
Am puțin peste 30 de ani, sunt economist de meserie și, la fel ca mulți dintre voi, am muncit în multinaționale mai toată cariera mea. Dar asta nu m-a oprit să cochetez cu ideea antreprenoriatului, din 2 motive simple:
1. Îmi doresc să fiu propriul meu stăpân: să am libertatea să fac ce vreau, când vreau și cu cine vreau.
2. Vreau să obțin libertatea financiară care să-mi permită să fac aceste lucru din pură plăcere, fără a mai avea grija banilor.

Acesta a fost impulsul, motivația care m-a împins să caut mereu soluții ca să pot începe de undeva, cu bani puțini și timp limitat, pornind de la proiecte personale mici, proiecte în parteneriat, francize și multe altele. De ce vă spun asta? Pentru că, dintre toate oportunitățile existente pe piață, nu am găsit niciuna care să aibă potențialul acestui business de a vinde pe Amazon, din toate punctele de vedere: libertate, investiție inițială relativ mică, rată de succes mare și, nu în ultimul rând, profitabilitate excelentă. Dacă la un business normal recuperarea investiției se face în 1-3 ani, cu Amazon am recuperat investiția inițială în mai puțin de 3 săptămâni de la lansare. Sunt o excepție fericită, o să spuneți, dar să știți că și într-un scenariu pesimist vorbim de doar câteva luni.
Vă aștept să vorbim mai detaliat. Momentan, vreau doar să vă urez „bun venit” și „mult succes” tuturor celor care vă îmbarcați în această aventură!
Georgian Preda: 0720 039 009 , [email protected]

 

Alexandru Nache

Salutare! Numele meu e Alexandru, am 32 de ani și, de când mă știu, mediul în care m-am simțit cel mai bine a fost cel online și-am fost mereu în căutarea oportunităților prin care să pot câștiga bani din fața calculatorului.
Am găsit oportunitatea supremă de a face asta prin Amazon FBA. Încă de la început, am fost fascinat de acest mod real de a câștiga bani online. Pe măsură ce am progresat, am descoperit că afacerea Amazon FBA implică foarte multă muncă, informare, implicare, analiză, bani și, nu în ultimul rând, o comunitate pe care să te poți baza: un grup de vânzători pe Amazon la fel de motivați ca și tine să reușească în acest domeniu.

Aventura mea pe Amazon a început anevoios: nu mi-am recuperat investiția în prima lună, căci eram focusat să cresc produsul în căutările organice pe cât mai multe keyworduri și am investit în Advertising. Dar, în a doua lună am recâștigat suma alocată și am stabilizat produsul la un număr de vânzări constante.
Îmi doresc să împărtășesc cu voi informațiile prețioase pe care le-am acumulat pe parcursul timpului, „secretele” Amazon și cele mai bune tehnici de vânzare, ca să puteți reuși și voi, la fel ca și mine. Pentru că se poate!
Alexandru Nache: 0731 029 401 , [email protected]

 

Costin Vasile

Salut, eu sunt Costin!
Am 48 de ani și pentru mine, a învăța să vând pe Amazon a constituit nu doar o oportunitate financiară, ci și o provocare pentru această etapă a vieții, obligându-mă totodată să gândesc ca un antreprenor, lucru de care sunt încântat.
Astfel, mi-am început activitatea pe Amazon acumulând cunoștințele de bază. După care a trebuit să caut noi informații, care să mă conducă la succesul scontat. Acest proces s-a dovedit a fi destul de anevoios, din cauză că informațiile accesibile sunt fragmentate, disipate și dificil de pus cap la cap, iar în unele cazuri chiar contradictorii.

Iată de ce am acceptat ca, alături de prietenii și coechipierii mei, să lansăm un curs în care să oferim nu numai informații complete, de la A la Z, cu adevărat folositoare, actualizate și totodată verificate din experiența noastră individuală și comună, ci și cât mai multe lucruri practice, aplicate, pentru că acestea întregesc tabloul informațional și ușurează munca.
Consider că reușita poate veni la orice vârstă și indiferent de pregătirea profesională, dacă înveți, muncești și ai ambiție. Iar în cazul meu este cu atât mai deplină, cu cât “pe vremea mea” studiul limbii engleze la școală era o raritate.
Noi te vom ajuta, pas cu pas, până când vei înțelege și ultimul amănunt! Aceasta este o promisiune pe care mi-o asum în numele echipei, ca “decan de varsta” (nu m-aș fi alăturat celor 4 prieteni dacă nu aș fi convins de seriozitatea și profesionalismul demersului nostru comun). Te invit să ni te alături cu încredere!
Costin Vasile: 0720 015 068 , [email protected]

 

Codrut Ganea

Salutare tuturor!
Eu sunt Kodro și vă voi spune mai multe despre lumea afacerilor online!
Sunt absolvent ASE și, ca mulți dintre voi, mi-am început viața profesională într-o companie multinațională. De fapt, în primii ani de munca am lucrat în mai multe astfel de companii, unde nu am reușit deloc să mă simt împlinit. Întotdeuna mi-am dorit ceva numai al meu, un proiect alături de care să cresc, din care să învăt cât mai multe lucruri, care să mă ajute să îmi câștig libertatea financiară și nu numai.

Ce am făcut? Am început cu pași mici. Am mers la mai multe cursuri și workshopuri de dezvoltare personală, am citit o mulțime de cărți, iar aceste lucruri m-au ajutăt să înțeleg ce înseamnă să fii antreprenor. Apoi, ușor, ușor, am început primele mele activități pe zona de produse bio pe care le-am dezvoltat mai întâi în Romania, apoi în afara țării. Nu a fost ușor, dar am fost tare mulțumit când totul a început să prindă contur.
De la corporatistul nefericit, am devenit omul de legătură dintre companiile din domeniul bio și un magazin online din Romania (B2C). Am gestionat o platformă online B2B cu vizibilitate în toată lumea, am gestionat relația cu furnizorii, cu clienții, am administrat website-ul și m-am ocupat cu succes și de promovarea în social media.
Și, cel mai important, am căutat în permanență noi oportunități de business, care să aducă profit cu o investiție decentă de timp și bani. În acest moment, din tot ce există pe piață, platforma Amazon oferă cele mai bune rate de profit raportate la investiția inițială și toate într-un timp foarte scurt. În plus, Amazon, prin extinderea pe alte noi piețe, în Australia, Japonia, UK, Germania, Europa de Est (România/Iași – depozit central) și așa mai departe, va aduce alte noi oportunități de dezvoltare în viitorul apropiat.
Afirmația „Amazon is the future of online shop” este cât se poate de adevărată, așa că vă invit și pe voi să luați parte la această călătorie de neuitat, care vă poate schimba viața și care poate aduce mai aproape de împlinirea visului vostru de a fi proprii șefi!
Inspirație maximă vă doresc!
Codrut Ganea: 0724 527 699 , [email protected]

 

Adrian Vasile

Salut, numele meu este Adrian și-s mândru să mă declar antreprenor de la 25 de ani. Am condus o firmă de construcții, o agenție imobiliară, iar acum am un business de comerț online. Ghiciți care dintre job-uri mi-a plăcut cel mai mult!
Deși, ca să fiu foarte exact, această ultimă preocupare chiar nu o consider un job în adevăratul sens al cuvântului. Mă bucur de libertatea și flexibilitatea de timp pe care această afacere mi-o permite.

Știm cu toții că uneori, ca să reușești, îți trebuie mai mult decât pasiune. Perseverența și determinarea sunt alte elemente cheie în construirea unui background solid de expertiză într-un domeniu. Cele 3 nu pot exista una fără cealaltă.
Faptul că mi-am descoperit pasiunea pentru comerțul online m-a ajutat enorm să-mi lărgesc orizonturile și să învăț lucruri pe care nu-mi imaginam vreodată că le voi afla sau că voi ști să le fac. Și tocmai grație acestui lucru pot oferi astăzi, prin intermediul AMZ Academy, oportunitatea de a facilita dobândirea unei vieți mai ușoare, mai relaxante, mai prospere.
Experiența bogată pe această piață ofertantă ne permite să ne reprezentăm cursanții într-un mod care garantează satisfacția. Îți vom oferi toate uneltele care-ți sunt necesare ca să construiești de la temelie un business înfloritor, de succes, care-ți va schimba viața în bine.
Adrian Vasile: 0732 190 296 , [email protected]

 

 Vino să faci parte din familia AMZ Academy și nu vei mai lucra niciodată pentru altcineva!